Следва

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

Test Drive: Aura Botanica от Kérastase

Разказахме, показахме, а сега и пробваме! Луксозно изживяване за косата и сетивата - Aura Botanica от Kérastase...

Hair преди 6 години

Разказахме какво е ТУК, сега изпробваме! Луксозното изживяване за косата и сетивата, с вкус на нов живот и мирис на вечност и изконна сила - Aura Botanica от Kérastase.

Глезим гривата богато. Прекрачваме в мраморна баня, спокойни, релаксирани, леко настръхнали от предстоящото. Един ритуал за души, освен за коси, в който ни трябват само продуктите на френската фирма, "скрити" в изтънчена опакова в бриков цвят, която ни носи усещане за допир с природата, мъничко време и готовност за огромно удоволствие. 

"Храним" гъста, дълга, черна като абанос коса със серия същински разкош, за да се отдадем изцяло на един заслужен, персонализиран, интимен бюти ритуал.

Търсим единствения възможен резултат - здрава, бляскава, вълшебна коса, богата на изкусителен аромат и усещане за неповторимост. 



На разположение са ни Мицеларна Вана, Фундаментална грижа, Двуфазно олио-мъгла и Концентратът от арганово масло от серията, чиито основен коз са богатия на скъпоценни масла концентрат с 98% натурален произход на съставките. Кадифеният допир на ръчнопресованите самоанско кокосово и мароканско арганово масло глезят гривата ни, а продуктите на Aura Botanica са изцяло лишени от силикон и сулфати.

За серията Aura Botanica, Kérastase се обръща за първи път изцяло към природата, създавайки едни вълшебни натурални продукти с пробивна формула, която позволява да преоткриете здравата си и бляскава коса.  Двойно ръчно пресованият самоански кокос, сертифициран органично и отговорно, има подхранващи липиди, като Lauric Acid, които хидратират и защитават гривата, като я оставят естествено жива, издръжлива и еластична. Изключително богатото пък арганово масло, извлечено ръчно от Мароканската гора, за да запази активните си съставки, включително Омега 6 и 9, осигурява мекота и естествен блясък.



Първата стъпка е измиването. След мицеларната вана косата се усеща страхотно хидратирана, а не суха, както при повечето шампоани. Нежната и изключително ефирна пяна на Bain Micellaire е без сулфати. Икономична е, богата на пяна и удоволствие от допира. 







Следва: Фундаменталната грижа Kérastase Aura Botanica Soin Fondamental, която се усеща подвижна, плътна и жива.  Мигновено се разтапя в косата и улеснява разресването. Нещо като балсам, но по-хубаво. Просто друго поколение грижа, каквато сме обичали винаги, просто сме нямали под ръка.



Третата стъпка за перфектна грива е глезене с двуфазното олио-мъгла ESSENCE D'ECLAT. От него косата става подредена, не се омазнява, а и ухае фантастично незабравимо.





Последен, но не на последно място - Концентратът Concentré Essentiel прониква в дълбочина в косъма, придавайки му плътност, живот и придава почти огледален блясък на дължините.



Положителният резултат от вълшебните продукти Kérastase Aura Botanica е видим веднага. Косата е игрива, жива и абсолютно готова за пролетните лъчи на нежното и топло слънце. Поздравяваме създателите, точно това измиване чакахме. Пробвайте, и ще разберете...




Продуктите Kérastase Aura Botanica откриваме в салоните Kérastase.

More Hair