Test Drive: Aura Botanica от Kérastase


Test Drive: Aura Botanica от Kérastase

Разказахме, показахме, а сега и пробваме! Луксозно изживяване за косата и сетивата - Aura Botanica от Kérastase...

Разказахме какво е ТУК, сега изпробваме! Луксозното изживяване за косата и сетивата, с вкус на нов живот и мирис на вечност и изконна сила - Aura Botanica от Kérastase.

Глезим гривата богато. Прекрачваме в мраморна баня, спокойни, релаксирани, леко настръхнали от предстоящото. Един ритуал за души, освен за коси, в който ни трябват само продуктите на френската фирма, "скрити" в изтънчена опакова в бриков цвят, която ни носи усещане за допир с природата, мъничко време и готовност за огромно удоволствие. 

"Храним" гъста, дълга, черна като абанос коса със серия същински разкош, за да се отдадем изцяло на един заслужен, персонализиран, интимен бюти ритуал.

Търсим единствения възможен резултат - здрава, бляскава, вълшебна коса, богата на изкусителен аромат и усещане за неповторимост. На разположение са ни Мицеларна Вана, Фундаментална грижа, Двуфазно олио-мъгла и Концентратът от арганово масло от серията, чиито основен коз са богатия на скъпоценни масла концентрат с 98% натурален произход на съставките.

Коментари: 2

V
Vintage queen (2017/04/25 / 04:45)
Много нежно.
Q
QueenGeek (2017/04/21 / 10:56)
Жестоки кадри!!!!!

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.