Следва

Coachella 2017. Редакторите гласуват по съвест, вижте кой печели!

Стил по италиански: Габриела & Armani Exchange

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange...

All fashion преди 7 години

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange.

Лейбълът, който въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество, влезе в гардероба ни, а комбинацията е повече от очарователна.

Ярък цвят, дързък силует и онова неповторимо чувство за младост внасят разнообразие и красива динамика в забързаното ни ежедневие.

Не ни вярваш? Габи вече опитоми алхимията от брилянтност, подписана с инициалите на модерна Италия!

Габриела & Armani Exchange:

Свежите цветни съчетания стоят в основата на пролетната естетика, но пък прекалено ярките цветове не са никак мои и затова залагам на по-нежната комбинация от бяло, розово и синьо. Като основа на визията идва белият топ от Armani Exchange - изработен от тежък креп и V-образно деколте, с красиви изрязани детайли по презрамките. В свободен силует, комбинирам го с широки розови панталони с висока талия, оувърсайзд унисекс деним яке и вечните бели кецове. Що се отнася до аксесоарите, както обикновено, оставям ги минималистични - фин сребърен чоукър и елегантна чанта в розовата гама.

Класическата риза е също толкова необходима, колкото добрия чифт джинси и удобните кецове. Способна е да влезе във всякакви стилистични интерпретации, а лесните и достъпни за ежедневието такива са ми особено любими. Директно от новата колекция на Armani Exchange, избирам я от ефирна подвижна материя и идеална кройка с леко издължен гръб, за да я съчетая със скъсени mom джинси и аксесоарът на момента - корсетът.



Красивият тренч трябва да присъства във всеки един добър дамски гардероб. Избирам моя от Armani Exchange със средна дължина, вталена кройка и класически вид с пристягане при талията. Не бих искала силният му силует да се загуби сред разнородни стилови внушения, затова го съчетавам с бейсик малка черна рокля с лодка деколте и равни обувки с животински принт. Откъм аксесоари, също подхождам пестеливо - една малка чантичка в нежен пастелен тон, отново с подпис от Armani и големите диоптрични рамки, за които всеки говори, включително и ние в нашата редакция тук>>


Прекрасните модели на Armani Exchange може да намерите в Paradise Center, София, ет. 1! Последвайте Armani Exchange ТУК!

More All fashion