Следва

Сезонът на Kotanyi

В градината на Дойран 1

Следваща крачка в така дълбоко емоционално заредения списък на топ ресторант-градини в София е със спирка „Дойран 1”...

Food преди 14 години

Следваща крачка в така дълбоко емоционално заредения списък на топ ресторант-градини в София е със спирка „Дойран 1”. Защото комплиментите от страна на мястото не се изчерпват с любезно поднесената чаша вода, свежото цвете на масата и привлекателната зелена градина, умело поддържана и обгръщаща със свежест…

Гурме историята на бялата къща на ул. „Дойран” 1 започва с разказ на сетивата за едно преживяване. Клиентите на едноименния ресторант са ценители на вкусната, умело приготвена и естетично подредена храна, на уюта и усещането да бъдеш специален, на красотата и свежестта на мястото, където споделяш своята вечеря, например.



Историята продължава на фона на приятна лежерна музика, бутилка добре изстудено и професионално подбрано бяло вино и наслада от гледката на поредното ястие. Пространството между масите позволява да интимност и спокойствие.



А как завършва това преживяване – с усещането на пълен релакс, ситост и план за следващо посещение…

Това, което се изисква от теб е да запазиш маса на тел. 02/958 8124 или 0889 628 774 и да избереш подходяща компания, на която да разкажеш гурме историята на ресторант-градина „Дойран 1”
 

More Food