Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

19-04-2017 Текст: View Sofia Фотография: .NET
Добави коментар

За предимствата на сухия шампоан жените отдавна говорят:

„Не мога без сух шампоан. Не съм открила по-добро средство, което да използвам между измиванията, тъй като косата ми е дълга, невинаги разполагам с време да я мия и суша всеки ден."

„Парти нощи?
Зависи от настроението ми. Мога да изляза без грим. Ако реша така, просто използвам сух шампоан, който придава обем на косата ми и я освежава.“

Сух шампоан – Чиста, обемна коса без вода! Предимствата са много... Почиства косата без мокрене, абсорбира свръх-секрецията на себум, позволява ви да разредите миенето с течен шампоан (при свръх-омазняване). Сухият шампоан е за хора, които бързат, пътуват често, са обездвижени.

В същото време, сухият шампоан може да остави следи и това може да се счете за недостатък. Както например, ако брюнет ползва сух шампоан без пигменти, които да тушират контраста на евентуални следи в основата на косата.
Затова Naturia сух шампоан на Rene Furterer е разработен така, че към пречистващите и себоабсорбиращи агенти във формулата, са включени специални пигменти в междинен нюанс, който да се слее еднакво добре както с по-тъмна, така и с по-светла коса.

В динамичното ежедневие на днешния ден, няма спор, че сухият шампоан е практичен формат продукт, който ни предоставя изключителен комфорт, но в същото време, нека имаме предвид, че в случаите, в които имаме възможност да обгрижим косата си пълноценно, за да се радваме на здрава и красива коса, то нека следваме:

3-те стъпки от Методът на Rene Furterer:

1. Complexe 5 (регенериращ серум - патентована комбинация от етерични масла от сладък портокал и лавандула, която подготвя скалпа и мултиплицира ефикасността на всяка последваща грижа с 10%).
2. Адаптиран шампоан.
3. Балсам или Маска (продукт без изплакване).

Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

06-07-2017

Въпрос:

Здрава коса през лятото? COCO ни дава отговора...

Отговор:

Всички знаем какви красиви къдрици ни прави солената вода, но май ще се окаже доста вредна за гривата ни. Ето и няколко съвета как да се грижим за косата си след плаж... Прочети... 

Item of the day

Фаталното привличане

Виж още
Фаталното привличане

Жълт бутон

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

8–годишният син на Наоми Уотс иска да е момиче?

Виж още