Следва

Test Drive: Жива вода

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

„Не мога без сух шампоан. Не съм открила по-добро средство, което да използвам между измиванията, тъй като косата ми е дълга, невинаги разполагам с време да я мия и суша всеки ден..."

Hair преди 6 години

За предимствата на сухия шампоан жените отдавна говорят:

„Не мога без сух шампоан. Не съм открила по-добро средство, което да използвам между измиванията, тъй като косата ми е дълга, невинаги разполагам с време да я мия и суша всеки ден."

„Парти нощи?
Зависи от настроението ми. Мога да изляза без грим. Ако реша така, просто използвам сух шампоан, който придава обем на косата ми и я освежава.“

Сух шампоан – Чиста, обемна коса без вода! Предимствата са много... Почиства косата без мокрене, абсорбира свръх-секрецията на себум, позволява ви да разредите миенето с течен шампоан (при свръх-омазняване). Сухият шампоан е за хора, които бързат, пътуват често, са обездвижени.

В същото време, сухият шампоан може да остави следи и това може да се счете за недостатък. Както например, ако брюнет ползва сух шампоан без пигменти, които да тушират контраста на евентуални следи в основата на косата.
Затова Naturia сух шампоан на Rene Furterer е разработен така, че към пречистващите и себоабсорбиращи агенти във формулата, са включени специални пигменти в междинен нюанс, който да се слее еднакво добре както с по-тъмна, така и с по-светла коса.

В динамичното ежедневие на днешния ден, няма спор, че сухият шампоан е практичен формат продукт, който ни предоставя изключителен комфорт, но в същото време, нека имаме предвид, че в случаите, в които имаме възможност да обгрижим косата си пълноценно, за да се радваме на здрава и красива коса, то нека следваме:

3-те стъпки от Методът на Rene Furterer:

1. Complexe 5 (регенериращ серум - патентована комбинация от етерични масла от сладък портокал и лавандула, която подготвя скалпа и мултиплицира ефикасността на всяка последваща грижа с 10%).
2. Адаптиран шампоан.
3. Балсам или Маска (продукт без изплакване).

More Hair