Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

„Не мога без сух шампоан. Не съм открила по-добро средство, което да използвам между измиванията, тъй като косата ми е дълга, невинаги разполагам с време да я мия и суша всеки ден..."

За предимствата на сухия шампоан жените отдавна говорят:

„Не мога без сух шампоан. Не съм открила по-добро средство, което да използвам между измиванията, тъй като косата ми е дълга, невинаги разполагам с време да я мия и суша всеки ден."

„Парти нощи?
Зависи от настроението ми. Мога да изляза без грим. Ако реша така, просто използвам сух шампоан, който придава обем на косата ми и я освежава.“

Сух шампоан – Чиста, обемна коса без вода! Предимствата са много... Почиства косата без мокрене, абсорбира свръх-секрецията на себум, позволява ви да разредите миенето с течен шампоан (при свръх-омазняване). Сухият шампоан е за хора, които бързат, пътуват често, са обездвижени.

В същото време, сухият шампоан може да остави следи и това може да се счете за недостатък. Както например, ако брюнет ползва сух шампоан без пигменти, които да тушират контраста на евентуални следи в основата на косата.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.