Следва

Обичта на известните: Ева Лонгория и Хосе Бастон на плажа

Животът след 50: Мамчетата, на които тайно завиждаме!

Те са секси! Те са в топ форма! Те са над 50!...

Други преди 6 години

Те са секси! Те са в топ форма! Те са над 50!

Холи Бери, Синди Крофорд и компания обичат да показват телата си и грам не се притесняват от годините или от това как те им се отразяват.

Редовно ни карат тайничко, или не чак толкова, да им завиждаме! Но на какво всъщност се подлагат, за да може да изглеждат така забележително секси на тези години.

Прието е, че младият организъм се нуждае от максимум 2000 калории на ден, минете ли обаче 50-те - забравете за това, защото тогава са ви позволени само 1600 калории дневно. Все пак с напредването на възрастта мускулният обем на тялото намалява, а метаболизмът се забавя значително.

51-годишната Синди Крофорд например, спортува минимум три пъти в седмицата. Рано сутрин, всеки път по над 75 минути на ден! Актрисата Холи Бери пък, която се бори с диабет, спазва много строга диета и е отписала тотално всякаква захар. Не похапва никакъв хляб, пие ужасно много вода на ден и спортува всеки ден.

59-годишната й колежка Шарън Стоун пък прави упражнения само в дома си. Освен това, блондинката яде много червено месо и не близва алкохол. Кортни Кокс пък залага на 90-минутното денс кардио, в което се кълне, и обожава да се глези със спанак и броколи.

Актрисата Деми Мур, която гони 55 години, пък спазва огранична диета и редовно се пречиства с лимонов сок, черен пипер и кленов сироп. 51-годишната Лиз Хърли пък си ляга гладна всяка вечер, защото предпочита да похапва до по-рано през деня.

"Тялото" Ел Макферсън е върла привърженичка на спорта, като е високо активна поне по 45 минути на ден, освен това екс моделът пие по минимум 3 литра вода дневно. 63-годишната Кристи Бринкли също дължи перфектното си тяло на ежедневни тренировки, а също така и на факта, че е веган.

В галерията горе>>> мацките над 50, които ни скриха шапките!

More Други