Какво носи редакцията: Mine/His

20-04-2017 Текст: View Sofia/Цветина Пращова Фотография: View Sofia/Зорница Митин
Добави коментар

Какво се случва, когато капсулираш зимния си гардероб и най-сетне се отървеш от всички тези дебели дрехи, които заемат ужасно много място, а навън завали сняг?

Крадем от неговия дрешник! Където се натъкваме на жесток бомбър дело на Jack & Jones, който ни седи много oversize, но пък е ултра модерно.Комбинираме го със скини джински, черен топ с поло яка и biker кубинки, и voila! студеното време навън не може да ни спре да бъдем в крак с тенденциите.

За разкош си взимаме назаем и неговата раница, защото е толкова удобна и голяма, че побира всички съкровища, които се крият в дамската ни чанта. Има си абстрактен принт, който макар и в зелената гама, отива на всеки един елемент от днешния аутфит, а и на всичкото отгоре е с лейбъл на Calvin Klein.
Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

Идва лятото! Как да предпазим косата си от слънцето и други фактори?

25-05-2017

Въпрос:

Летните отпуски вече са планирани и едно от най-важните неща, които касаят нас, жените, е как да запазим косата здрава, излагайки я на силното слънце. 

Отговор:

Косата също има нужда от специална защитна грижа, ако не искаме да се озовем със суха като слама, турдна за разресване, късаща се коса без блясък. Именно затова, Rene Furterer разработи експертна слънцезащитна грижа за коса.. Прочети...

Item of the day

Джапанките на Пепеляшка

Виж още
Джапанките на Пепеляшка

Жълт бутон

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Кристиано ще става татко! Младата Джорджина е бременна!

Виж още