Какво се случва, когато капсулираш зимния си гардероб и най-сетне се отървеш от всички тези дебели дрехи, които заемат ужасно много място, а навън завали сняг?

Крадем от неговия дрешник! Където се натъкваме на жесток бомбър дело на Jack & Jones, който ни седи много oversize, но пък е ултра модерно.Комбинираме го със скини джински, черен топ с поло яка и biker кубинки, и voila! студеното време навън не може да ни спре да бъдем в крак с тенденциите.

За разкош си взимаме назаем и неговата раница, защото е толкова удобна и голяма, че побира всички съкровища, които се крият в дамската ни чанта. Има си абстрактен принт, който макар и в зелената гама, отива на всеки един елемент от днешния аутфит, а и на всичкото отгоре е с лейбъл на Calvin Klein.
Коментари 0

Добави коментар

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си.
Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

    Регистрация / Забравена парола

Питай ме, Питай ме

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

Какви са предимствата и недостатъците на сухия шампоан?

19-04-2017

Въпрос:

Напоследък започнах да използвам често сух шампоан. До колко това е полезно за косата ми? 

Отговор:

В динамичното ежедневие на днешния ден, няма спор, че сухият шампоан е практичен формат продукт, който ни предоставя изключителен комфорт, но в същото време, нека имаме предвид, че в случаите, в които имаме възможност да обгрижим косата си пълноценно...Прочети...

Item of the day

Мечта за лятото...

Виж още
Мечта за лятото!

Жълт бутон

Бионсе ражда по-рано!

Бионсе ражда по-рано!

Виж още