Следва

Мечта за лятото!

Цветни бански от А до К

Невероятни бански с чашки от А до К от Bra Clinic...

All fashion преди 6 години

Лятото почуква на вратата, а с него жаждата да намерим перфектния бански, койда да подчертае най-доброто у нас, се устремява към небесата. Защото откриването на ТОЧНИЯ чифт всяко лято е предизвикателство, усложнено едва, но осезаемо, от следните няколко задължителни необходимости: :

- да пасне на фигурата безпрекословно

- да подчертае сексапилните извивки

- да е удобен

- да е модерен

- да оформя и повдига бюста, дори и най-нестандартния

- да е качествен, като материя, шев и въобще всичко 


Задачата, погледната комплексно, никак не е лесна, но за сметка на това има кой да помогне в решаването й.
На помощ в предизвикателството се отзовават компетентните лица от салон за бельо Bra Clinic. Перфектно обучени, те ще предложат безплатна консултация, придружена от ценни съвети в избирането на най-правилния размер и модел бански спрямо индивидуалните ни форми и фигура.





В Салона за бельо разполагат с красиви, модерни, точно в целта на тенденциите цветни бански, които са с конструкция на сутиени и с голям спектър от размери - с чашки от А до К, които ще ти помогнат да изглеждаш зашеметяващо на плажа.







Банският с банели и специална конструкция дава усещане за спокойствие, удобство, подкрепа и добро оформяне, освен това разнообразието от модели предлага бански без презрамки в размери до чашка Н, които ще се погрижат за златния ни тен, и наистина ще си остане на мястото!

Лятото идва, намерихме и перфектния бански, остават приключенията... 
 



За отличен избор се обръщаме към салони за белью Bra Clinic в Сердика център и Парадайс център, както и на www.braclinic.bg.

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.