Следва

Мечта за лятото!

Цветни бански от А до К

Невероятни бански с чашки от А до К от Bra Clinic...

All fashion преди 6 години

Лятото почуква на вратата, а с него жаждата да намерим перфектния бански, койда да подчертае най-доброто у нас, се устремява към небесата. Защото откриването на ТОЧНИЯ чифт всяко лято е предизвикателство, усложнено едва, но осезаемо, от следните няколко задължителни необходимости: :

- да пасне на фигурата безпрекословно

- да подчертае сексапилните извивки

- да е удобен

- да е модерен

- да оформя и повдига бюста, дори и най-нестандартния

- да е качествен, като материя, шев и въобще всичко 


Задачата, погледната комплексно, никак не е лесна, но за сметка на това има кой да помогне в решаването й.
На помощ в предизвикателството се отзовават компетентните лица от салон за бельо Bra Clinic. Перфектно обучени, те ще предложат безплатна консултация, придружена от ценни съвети в избирането на най-правилния размер и модел бански спрямо индивидуалните ни форми и фигура.





В Салона за бельо разполагат с красиви, модерни, точно в целта на тенденциите цветни бански, които са с конструкция на сутиени и с голям спектър от размери - с чашки от А до К, които ще ти помогнат да изглеждаш зашеметяващо на плажа.







Банският с банели и специална конструкция дава усещане за спокойствие, удобство, подкрепа и добро оформяне, освен това разнообразието от модели предлага бански без презрамки в размери до чашка Н, които ще се погрижат за златния ни тен, и наистина ще си остане на мястото!

Лятото идва, намерихме и перфектния бански, остават приключенията... 
 



За отличен избор се обръщаме към салони за белью Bra Clinic в Сердика център и Парадайс център, както и на www.braclinic.bg.

 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.