Следва

Opel

празна 12

Колелото на историята в нашата лична съдба през последните няколко години, скърцайки и въртейки се, се обръща към точното разписание на звездите...

 

преди 6 години

Колелото на историята в нашата лична съдба през последните няколко години, скърцайки и въртейки се, се обръща към точното разписание на звездите: през април, юли, октомври и януари. Това са основните годишни кризисни точки, когато „нещо“ видимо променя хода на събитията. Има и други екстремни ситуации, но все пак ние говорим за най-съществените.
Не можем да кажем, че в момента е настъпило относително спокойствие, но степента на непредвидимостта на събитията чувствително е намаляла.
Последствията от мартенските събития и първата половина на април сега придобиват стойност. Създалата се ситуация ще продължи до юли, след което ще има още един тласък, но той вече няма да е „създаващ“, а „коригиращ“ ход на събитията. Най-правилната позиция в момента, в края на април 2017 г. е да не бързаме и да се основаваме, когато взимаме решения. Както се казва: „Седем пъти мери, един път режи“…
Пасивността и податливостта, чувствителността и ранимостта – не са тези качества, които сега ще ни доведат до успеха. На 28 април ни предстои Новолуние в Телец: настъпва месецът на успешното натрупване и използване на ресурсите. Това са и нашите таланти, и финанси, и умения. Трудолюбиво и упорито обработвайте почвата за порастването на идеите и инициативите, които като семена поникнаха през март и април.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Тази седмица представителките на зодия Овен ще имат сериозни професионални ангажименти, разговори и срещи. Работа и бизнес ще бъдат основни теми за разговор с приятели и колеги, с които имате общи идеи и планове. Възможно е тъкмо някой от приятелската ви среда да бъде ключова фигура в професионалното ви развитие, помагайки и тласкайки ви в правилната посока.
На път сте да вземете важно решение или да проведете разговор с един конкретен човек. Каквато и да е причината, ще попаднете в сложна ситуация за вас, която ще преживеете много емоционално (за добро или лошо).
Ще имате повод да се радвате на изненада, която е добре скрита от вас и дори не бихте подозирали, че е била готвена досега.

Да започнете на чисто е освежаващо, нали? В понеделник и вторник бъдещето не може да бъде по-ярко, а вие поставяте именно ново начало в живота си. За пореден път доказвате на себе си, че упоритият труд, със или без късмет, е ключът към успеха.
В сряда и четвъртък ще се наложи да вкарате в действие най-силните си качества и да овладеете особени ситуации. Точно сега не можете да позволите на никого са ви пречи, затова държите всичко под контрол.
Петък и събота са време за прекрасно настроение и…пътувания!
Неделята е отпускаща.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

През този период различни новини, свързани със близки приятели или семейство, ще бъдат повод за огромна радост. Големите събития, случващи се около вас, ще бъдат само позитивни и много, много зареждащи. Сега си давате сметка кои са всъщност важните неща в живота.
Сега трябва да се „държите“ за близките си и да бъдете до тях. Те имат нужда от вас. Търпението е най-мъдрото решение на повечето ви проблеми сега. Младите представителки на зодията могат да имат разногласия у дома, но точно сега не е моментът, в който трябва да бъдете груби. Избягвайте конфликти, съсредоточете се в хубавите неща около вас и не взимайте прибързани решения.

В понеделник и вторник всичко изглежда „статично“, сякаш времето е спряло. Ще ви обземе чувството, че нищо не се променя, но за това не сте виновни вие. Единственото, което можете да направите, е да изчакате този странен период да отмине.
В сряда и четвъртък ще бъдете много продуктивни. Вслушвайте се във вътрешния си глас и не изневерявайте на себе си. Обмисляйте всяка ваша стъпка внимателно и се уверявайте, че това, към което „посягате“, е каквото наистина искате.
В петък и събота ще ви терзаят дилеми, без значение какво правите. Малките притеснения могат да бъдат изключително дразнещи и да се превърнат в големи. Вземете цялото време, което ви трябва, за да разрешите тези въпроси в главата си.
Неделята ще дойде като облекчение.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Не позволявайте на напрежението да се прокрадва в работната ви среда и да пречи на добрата ви преценка. Хармоничното и подредено развитие на нещата е изключително важно за периода.
Много нови контакти ще се появят през тази седмица, които ще бъдат изключително важни за вашето личностно и професионално развитие.
Оползотворявайте времето си пълноценно – с дейности, които само ще допринесат за бъдещето ви. Нито една пропиляна минута не си заслужава.
Ще разчитате на едно обещание или съдействие от конкретен човек, който играе ключова роля в живота ви.

В понеделник и вторник ще почувствате метаморфоза у себе си. След подобна духовна трансформация вече нищо не е същото. Радикалните промени, които преживявате няма да бъдат само в личен, но и в професионален план.
В сряда и четвъртък очаквайте изненадващ развой на множество събития, което също ще се окаже повратна точка за вас.
В петък и събота ще прекарате време с близки приятели - хубаво е, когато повечето неща се променят, някои да си останат както преди.
Неделният ден ви обгръща с нова информация.

РАК 22.06 – 23.07

През този период вниманието ви ще бъде насочено към хора, които са ви коствали много нерви и са ви преценявали погрешно. Родените под знака на Рак са такъв тип хора, че не обичат да оставят нито един въпрос неразрешен. Вие ще искате да намерите причината за лошото отношение към вас и няма да се успокоите, докато не получите своето обяснение.
Въпреки това, седмицата ще изисква от вас да имате по-голяма концентрация в сортирането на информацията, която ще получавате от всички страни. Не губете времето си в ненужни занимания. Ако смятате, че нещо ще донесе мир в душата ви, направете го. Но, ако не сте сигурни, че определено действие ще ви допринесе с нещо, по-добре не прахосвайте нито миг повече в размишления за това.
Младите представителки на зодията ще получат изненадващо предложение или покана. Помислете добре, преди да дадете какъвто и да е отговор.

В началото на седмицата трябва да сте гъвкави. Разпределяйте добре парите си спрямо това, което е приоритет. Не разхищавайте.
В сряда и четвъртък сте на съвсем друго място от всички останали около вас – летите във въздуха, размечтани и вдъхновени.
В петък и събота ще се изправите пред голямо предизвикателство, свързано с много авторитетна за вас фигура.
Неделята ще бъде мъдра и изключително изпълваща.

ЛЪВ 24.07 – 23.08

През следващите дни очаквайте важни новини, които ще се окажат определящи за вашето бъдеще.
Като цяло, седмицата ще бъде благоприятна за Лъвиците – срещи, сделки, пътувания, бизнес – всичко ще се стича точно така, както сте искали.
Силни емоционални преживявания ви очакват за добро и зло. Ще бъдете трогнати от това, че сте получили признание тъкмо от хората, от които трябва, а в други ситуации ще изразходвате много енергия за разрешаването на конфликти.
В крайна сметка, накрая всичко ще се хармонизира. Отношенията, които са „отровни“ за вас, ще приключат, а тези, които имат бъдеще, ще се затоплят.

В понеделник и вторник може да срещнете неразбиране. Вашето самоуважение и безкомпромисност могат да бъдат объркани с арогантност. Но това не трябва да ви притеснява. Хората, които ви познават, знаят добре какви сте. Хората, които не искат да ви опознаят добре, могат да казват каквото си поискат – това не трябва да ви касае, щом можете да ги убедите тъкмо в обратното.
В сряда и четвъртък сте творчески настроени, затова най-добре се съсредоточете върху такава дейност. Не се насилвайте да вземате важни решения, тъкмо когато не сте настроили ума си за това.
От петък до неделя се чувствате страхотно и сте готови да получавате идеи отвсякъде, включително и от хора, с които рядко разговаряте.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Изненадите за Девите тази седмица се крият предимно в работата. Нови партньори, клиенти, колеги или пък предложения ще се изправят насреща ви – и то за добро.
Предстои ви да вземате важни решения, затова сега за вас е важно да бъдете заобиколени само от близки хора, които ще ви подкрепят и ще ви дадат ценни съвети.
Малките ежедневни притеснения не са от значение, затова не им отдавайте внимание – колкото и да ви е трудно. Накрая ще благодарите на себе си, че сте се пощадили от ненужни терзания.

Много велики неща в този свят са се случили съвсем случайно. Това е ценният урок, който ще научите в понеделник и вторник, когато ще преоткриете експериментирането, заедно с факта, че не всичко може да бъде планирано, дори напротив – някои неща трябва да се оставят „на произвола на съдбата“.
В сряда и четвъртък се учите от приятелите си, които ви зареждат с много положителна енергия.
В петък сте като вихрушка – работите усилено върху постигането на целите си и постигате много напредък.
Денят в събота е продиктуван от чувството за цел. В неделя пък философски разговор ще бъде ви вдъхнови и ще отвори очите ви.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Представителките на зодия Везни могат да очакват радостни моменти, свързани с нови покупки, ценни придобивки, подаръци или жестове от страна на любим човек. Това внимание ще ви накара да се чувствате наистина специални.
Необвързаните от вас ще бъдат по-широко скроени през периода, което може да доведе до неочаквани събития, като флирт на работното място и то с човек, който до вчера дори не ви е правил впечатление. Едва сега, когато „отваряте очи“ за света около вас, ще научите много нови неща – и не само за заобикалящите ви хора, а и за самите вас.

Понеделник и вторник са просто вълшебни! Осъзнавате колко важни са вашите близки приятели и сте благодарни, че сте заобиколени от толкова любов и красота. С много малко хора може да се породи такава изумителна връзка, затова ги ценете и пазете.
Сряда и четвъртък сякаш да помагате на други хора ви се струва в пъти по-лесно от това да помогнете на себе си. Това е така, защото сте всеотдайни и добронамерени, но относно самите вас сте критични. Бъдете по-меки към собственото си Аз.
Петък и събота са интензивни дни – освен, че ще работите усилено, тези дни ще бъдат изпълнени и с романтика.
Неделята ви ще бъде изпълнена с красота.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Тази седмица любовта ще бъде преди всичко друго за Скорпионите! Романтика, флирт, емоции и много красиви преживявания очакват представителките на зодията.
Периодът ще бъде динамичен, ще имате срещи с приятели, събирания по различни поводи - както на лична, така и на бизнес основа.
Ще вземете много неща под внимание и контрол. Трябват ви увереност и постоянство, за да постигнете успехите, към които се стремите. А вие определено знаете как да си ги заслужите!

В понеделник и вторник имате „злободневни“ проблеми у дома, които силно ви изнервят. Истината е, че накрая мястото на тези дразнения, ще вземе романтиката и вие съвсем скоро ще забравите за какво сте се тормозили. Проблемите у дома могат да почакат…
В сряда и четвъртък вече имате нужното въображение, за да решите какъвто и да е въпрос – било то малък, голям, работен, или пък „домашен“.
В петък и събота приемайте всичко като добър урок и житейски опит.
Очаква ви интересна неделя – време е за любов!

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Независимо дали става въпрос за работа, образование или бизнес – ще постигнете напредък във всичко, с което се захванете.
Тази седмица е добре да обърнете внимание на финансовите въпроси, които ви касаят.
Ако взимате важни решения, старайте се да използвате здравия си разум. Трябва да подбирате внимателно думите си, да преценявате действията си и да стесните кръга от хора в обкръжението си. Има такива, които имат полза от общуването с вас, но вие няма да видите нищо добро от тези отношения.

В понеделник и вторник имате толкова много идеи, прозрения и мъдри мисли, че е възможно да не се познаете, поглеждайки се в огледалото. Ще разберете, че важните неща всъщност са малко и именно те заслужават вниманието ви. Съсредоточете се върху тях.
В сряда и четвъртък умът ви е просто другаде – потънали в мисли, ще забравяте важни вещи като телефон, ключове, портмоне и прочие… Опитайте се да се съсредоточите върху нещата, които трябва да свършите.
Петък и събота са динамични, богати на излизания, приключения и усмивки.
Някои подробности се нуждаят от вашето внимание в неделя.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Вниманието на жените над 35 ще бъде завладяно от неизпълнени задачи, които не могат да чакат повече. Ако не отлагате, а вкарате в ред нещата докато можете, то всичко ще се стече по-най добрия начин. Ако отново неглижирате тези проблеми, то лошите резултати накрая ще бъдат факт изцяло по ваша вина.
По-младите представителки на зодията ще бъдат отворени за приключения. Така ще предизвикат шепа неочаквани събития като пътувания, нови срещи и изненади.

Насочили сте се към правилните идеи и планове – остава само да извършите необходимия труд, за да ги постигнете. Започнете да правите малки промени и „бебешки“ стъпки към целта. Големите скокове не са добро решение. Помислете над това в понеделник и вторник.
В сряда и четвъртък изчистете ума си и начертайте ясно пътя си за бъдещето.
В петък и събота семейството ви иска вашето внимание. За да им дадете времето, което заслужават, може да се наложи да отложите друго.
В неделя отделете време за себе си – разходка, хубава книга, похапване на любима храна – вие решете!

ВОДОЛЕЙ 21.01 - 19.02

През този период представителките на зодия Водолей ще сложат „точка“ на много неща – както в личен, така и в професионален план. Някои ситуации ще преживеете емоционално. Но помнете, че един край винаги означава някакво ново начало. Не се чувствайте ограбени или тъжни.
Жените над 35-годишна възраст ще се радват на интересни събития в любовния си живот. Вашата чувствителност ще бъде положителна черта за правилния човек.
Ако правите планове за бъдещето, знайте, че доста от тях няма да се осъществят веднага. Но пък хубавите неща стават бавно.

Началото на седмицата е вдъхновяващо - толкова вдъхновяващо, колкото са вдъхновяващи слънчогледите за Ван Гог! Всичко, което виждате, прилича на вашето настроение, сякаш светът е проекция на вашата вътрешна красота. Другите смятат, че сте привлекателни, вълнуващи и ви го казват.
Загубени във всичко това, в сряда и четвъртък едва ли ще можете да мислите за пари и финанси, което може да ви създаде някои проблеми. Ако това стане, вие все още няма да мислите за това и да му отдадете кой знае какво значение. Петък и събота ще ви заварят в едно от вашите „широкооки“ философски настроения.
Неделята ще бъде съвсем завладяваща.

РИБИ 20.02 – 20.03

Седмицата ще да създаде благоприятни обстоятелства за развитието на вашите взаимоотношения с един определен човек. От друга страна, ще се срещнете с хора, които могат да покачат очакванията ви относно нещо, но никога да не ги видите отново.
Ще очаквате телефонно обаждане, документ или оферта, които са определящи за вашите бъдещи планове. Имайте търпение, а, когато настъпи моментът, ще знаете какво да правите.
Изненадите тази седмица до голяма степен ще бъдат свързани с вашия любовен живот. Отдайте се на тези хубави емоции без да се замисляте!

В понеделник и вторник сте концентрирани върху това, което искате да постигнете, целейки се високо. Ще изпаднете в мисли за това защо хората не се интересуват от много неща, които са така същински важни. Не забравяйте, че сте по емоционални от повечето хора и повече неща ви терзаят и ви правят впечатление.
В сряда и четвъртък сте късметлии – имате повече време и повече енергия. Остава само да решите какво да правите с тях!
В петък и събота ще започнете да правите нещо важно за вас, което ще продължите и в неделя.

More from View Sofia

More