Следва

Докоснат от слънцето и изкусително приканващ

Всички носят: Бели обувки

Програмата на единадесетото издание залага на жанровото разнообразие в съвременния театър от различни краища на света като...

All fashion преди 6 години

Смеем да твърдим, че обувките на Пролет/Лято 2017-та са особено интересни. Първо засегнахме темата с китън токчетата и по-специално елегантния им силует с каишка зад петата тук, а днес обръщаме внимание на един също толкова интересен модел - бялата обувка.

Макар и самата идея да предизвиква изненадани погледи, факт е, че този грабващ вниманието тренд започна своето формиране още през есента, а през настоящия сезон е в абсолютния си разцвет.

Пионери в налагането му на улицата, разбира се, са имената на Celine, Vetements и Marni, които показаха своите дизайни още по време на месеца на модата през септември, а оттогава насам и множество хай стрийт брандове заливат пазара с достъпните си интерпретации.

На снимката горе: Celine Пролет/Лято 2017-та


Vetements Пролет/Лято 2017-та


Marni Пролет/Лято 2017-та

Що се отнася до силуета, то той представлява бота с дължина до глезена, но може да бъде разгледан и като стилето с груб ток и актуалното дълбоко V-образно деколте, но и още като вариант mules, който търпи множество стилистични промени през настоящия моден сезон.

След първоначалния шок, който белите чепици предизвикват, следва да отбележим, че всъщност са доста шик и безумно лесни за носене, благодарение на минималистичния си силует и чисти линии, които правят впечатление, без да се натрапват. Обзалагаме се, че ще бъдат едни от най-горещите трендове не само през настоящия сезон, но и през цялата 2017-та година, а и честно казано, време е да дадем почивка на металическите и кадифени модели, от които бездруго очите ни са пренаситени.

Свежа доза стрийт вдъхновение, нагледно от най-добрите в това начинание тук>>

More All fashion