Bridal Пролет 2018: Carolina Herrera

Каролина Ерера представя булчинската колекция към едноименния си бранд за Пролет 2018-та с неприкрито кънтри настроение...

Каролина Ерера представя булчинската колекция към едноименния си бранд за Пролет 2018-та с неприкрито кънтри настроение, което тя интерпретира така: "За мен най-специалният момент в живота на една жена е нейната сватба. А тя трябва да е романтична, женствена, ефирна и в никакъв случай не бива да се обвързва със сексапила."

Вечните дизайни на Ерера се характеризират с едва доловима съблазън, която откриваме в галещата кожата дантела, забележително сложните кройки и непринудените детайли като декоративна якичка, риза детайли и джобове. Детайлите - акценти поставят и основния тон на колекцията, а именно свободен и релаксиран, но това в никакъв случай не означава, че дизайните са прости - освен майсторските кройки, наблюдаваме и сложни ръчно правени бродерии, наподобяващи нежни флорални венчелистчета.

Впечатление правят още преувеличените панделки от коприна и тафта, намиращи разнообразни приложения по роклите, включително и под формата на pussy bow топ в комбинация с панталон, чийто ансамбъл особено се нрави на дизайнерката: "Силно вярвам в избора на сет от две или повече части за сватбата, именно това е модерният маниер на обличане за една булка."

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia