Следва

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Bridal Пролет 2018: Carolina Herrera

Каролина Ерера представя булчинската колекция към едноименния си бранд за Пролет 2018-та с неприкрито кънтри настроение...

All fashion преди 6 години

Каролина Ерера представя булчинската колекция към едноименния си бранд за Пролет 2018-та с неприкрито кънтри настроение, което тя интерпретира така: "За мен най-специалният момент в живота на една жена е нейната сватба. А тя трябва да е романтична, женствена, ефирна и в никакъв случай не бива да се обвързва със сексапила."

Вечните дизайни на Ерера се характеризират с едва доловима съблазън, която откриваме в галещата кожата дантела, забележително сложните кройки и непринудените детайли като декоративна якичка, риза детайли и джобове. Детайлите - акценти поставят и основния тон на колекцията, а именно свободен и релаксиран, но това в никакъв случай не означава, че дизайните са прости - освен майсторските кройки, наблюдаваме и сложни ръчно правени бродерии, наподобяващи нежни флорални венчелистчета.

Впечатление правят още преувеличените панделки от коприна и тафта, намиращи разнообразни приложения по роклите, включително и под формата на pussy bow топ в комбинация с панталон, чийто ансамбъл особено се нрави на дизайнерката: "Силно вярвам в избора на сет от две или повече части за сватбата, именно това е модерният маниер на обличане за една булка."

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 4 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 23 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.