Следва

Fashion battle: Мокасини VS. Slingbacks

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция звезди и модни издънки...

All fashion преди 6 години

Когато държиш да си покажеш новите придобивки

Кортни, не сме сигурни, че банските тип триъгълник са предназначени да се носят по тооочно този начин! 38-годишната риалити звезда явно категорично държи да заяви на света, че е лягала под ножа и гърдите й са чисто, чисто нови. Но, да покажеш половината от тях май определено не е нито модерно, нито правилно!

Припомняме, че през 2010 година Кортни призна, че бюстът й е претърпявал козметични корекции, съдейки по това как сега сестрата на Ким Кардашян развява гърдите си насам и натам - явно е било време за рефреш на имплантите
 

Life in Plastic it's Fantastic

Найлоновите дънки са вече истински факт! В началото на седмицата Topshop представи нов дизайн с права кройка - дънки изцяло направени от прозрачна материя. Чифтът струва около 100 долара, а от марката подканват да заложим точно на тези plastic дънки, защото "ще накарате хората да говорят".

Хм, а ние си мислехме, че нещата няма как да станат по-зле. Ясно е, че от известно време насам денимът претърпява сериозни експериментални промени, нооо все пак! Платмасови дънки!

Ikea срещу Balenciaga?

Демна Гвасалия е сред съвременните майстори на провокацията в модния свят. Къде с насмешка, къде реално, той създава, подобно на Джеръми Скот от Moschino чудати елементи, абсолютно повдигащи въпрос към добрия вкус, които обаче се продават като топъл хляб и предизвикват сензация в социалните мрежи.

След DHL тишърта и нестандартно поставените ципове по джинсите, Гвасалия представя интерпретация към Balenciaga на един друг световно познат елемент - пазарската чанта на Ikea. Макар и заимстването на идеята да не е публично обявено, приликата е очевидна - лъскавата материя, трапецовидната форма и късите широки дръжки. Разбира се, интерпретацията на Balenciaga е изработена от луксозни материали по най-добрия възможен начин и идва с цена от 2145$ за разлика от скандинавската пазарска чанта, която се предлага за около 99 стотинки. И приликите, и разликите между моделите са налице, но пък следва да признаем, Гвасалия за пореден път постигна целта си да провокира и да ни кара да се съмняваме в собствения си вкус...

 

 

Още един американски бранд загива

Сходна като на American Apparel съдба сполетява и друг иконичен американски бранд от хай стрийт сектора, а именно Bebe. Миналата седмица говорители на бранда съобщиха, че всичките 180 магазина на бранда по света ще бъдат затворени до края на месец май заради големи загуби вече четвърта година подред.

Разпознаваем със своите бандажни рокли, Bebe бе един от любимите магазини на американските тийнейджърки и млади момичета що се отнася до вечерни клубни облекла, но през годините бе изместен от по-нови имена като Nasty Gal, Asos и Missguided и за жалост не успя да устои на конкуренцията. Носят се слухове обаче, че това може и да не е краят, а по-скоро стъпка към модернизиране и преминаване към online only стратегия.

More All fashion