Следва

С допълнения

Fashion battle: Мокасини VS. Slingbacks

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle...

All fashion преди 6 години

Не обичаме да воюваме, особено помежду си, но в името на забавлението, наречено Мода, и днес организираме традиционен Fashion Battle. Двама от редакторите запрятат ръкави и влагат по доза хумор и любов, за да покажат как изглежда в техните очи идеалният чифт обици за Пролет/Лято 2017-та.

Даваме жокер, че двата избора са колкото различни, толкова и еднакви, но именно това, надяваме се, очарова.

Габриела

Перфектният чифт мокасини е незаменим елемент във всеки един пролетен гардероб, включително и моя. Двуцветният модел в крем и черно на Joseph пък е доста добро попадение - със семпли линии и чисто мъжки силует, той стои в основата на удобната, но стилистично завършена релаксирана визия, състояща се от скъсени скини панталони, оувърсайзд риза и фини огледални слънчеви очила.

Joseph Мокасини 931 лв.
Pinko Панталони 129 лв.
Balenciaga Риза 1205 лв.
Karen Walker Очила 480 лв.



 

Йоанна

В чест на 50-годишнината си, колекцията на Bottega Veneta Spring '17 празнува италианското наследство, традицията и съвършенна изработката. В този ред на мисли, погледът ми се спира вурху прекрасните slingback на платформа, майсторски изработени от кадифен велур и завършващи с красив черен плетен детайл от естествена кожа. Нежни, женствени и перфектни за топлия сезон. Подходящи за различни комбинации и интерпретации.

Може да ги намерите онлайн тук>>

Анкета

Кои предпочитате?

More All fashion