Следва

Дизайн за вдъхновение: Био отдих

Love to quote: 10 зареждащи цитата за по-богата седмица от Мерил Стрийп

Познаваме я от "Мостовете на Медисън", "Дяволът носи Прада", "Желязната лейди", "Далеч от Африка" , "Крамър срещу Крамър" и още...

Celebrities преди 6 години

Познаваме я от "Мостовете на Медисън", "Дяволът носи Прада", "Желязната лейди", "Далеч от Африка" , "Крамър срещу Крамър" и още, и още филми, зад които се крие талант, хиляди часове упорит труд и много награди. Обичаме я именно заради тези гениални превъплъщения на екрана и защото безспорно се нарежда сред най-великите и уважавани актриси в историята на Холивуд.

Тя е Мерил Стрийп и днес говорим от нейно име, с думи, изричани във филми, речи и интервюта, защото ние се вдъхновихме от тази истински талантлива и силна дама. Направете го и вие!

"Мисля, че трябва да намериш собствения си път. Собствените си правила. Всеки има собствено разбиране за себе си и на него трябва да разчита. В крайна сметка, важното е това, което изглежда правилно за теб. Не това, което майка ви е казала. Не това, което една актриса ви казва. Не това, което някой си ни е казал, освен ако не е онова малко спокойно гласче вътре в нас".

"Вярвам в силата на смеха. И мисля, че вие лесно можете да обезоръжите хората, ако ви се отдаде да ги разсмеете".

"Всичко, което ни прави щастливи, е много просто: любовта, сексът, храната. Всичко останало - властта, влиянието, силата - всички тези неща могат да вземат превес над това, което наистина си струва в живота. Но докато имаме какво да ядем и покрив над главата си, докато жизнените ни нужди са задоволени, това, което ни прави най-щастливи, е много просто".

"Да платя две хиляди евро за една чанта? По-добре да си нося козметиката в зъбите".

"Ако имате мозък, сте длъжни да го използвате".

"Моят съвет – не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя“.

"Внимавайте за вашите мисли, защото те стават думи. Наблюдавайте вашите думи, защото те стават действия. Имайте предвид вашите действия, защото те стават навици. Гледайте навиците, за да станат вашия характер. Наблюдавайте вашия характер, за да стане ваша съдба".

"Просто се отпуснете и се възползвайте от всичко".

"Уверена съм, че стремежът към съвършенство е това, което отличава добрия живот от успешния."

"Когато излязох на корицата на списание TIME, изобщо не се развълнувах. Те имат 52 корици в година - все с някого трябва да ги запълнят. Но ето, когато снимката на моята съседка, се появи на корицата на The New York Times Magazine - там имаше статии за работещи майки, а на снимката, съседката ми целуваше своето детенце преди да тръгне на работа - в този момент бях горда, че живея близо до истинска знаменитост!"

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.