Стил урок на седмицата: Шляпаме по джапанки

Чехлите под всякакъв прочит са в окото на тенденциите през настоящия топъл моден сезон...

Чехлите под всякакъв прочит са в окото на тенденциите през настоящия топъл моден сезон. Равни, на невисок ток, с плетки, бродерии, апликации, а дори и в класическия джапанка силует, те са единственият истински необходим чифт за предстоящите месеци. Не е трудно да забележим осезаемото им присъствие при добре познатите хай стрийт дестинации, но и още при изящните дизайнерски творения на Rochas, Aquazzura и не само. В този ред на мисли, като допълнение към добрите аутфит идеи днес, прилагаме и един бърз шопинг в галерията горе с любопитни предложения, обхващащи всички разклонения на този така обсъждан тренд.

Наблюдавайки чудесните модни примери, следва да отбележим, че съчетаването на който и да е от изброените горе модели е всъщност безкрайно лесно.

Гледаме на чехлите като на универсалната обувка, която приляга еднакво добре както на ежедневната униформа от джинси и тишърт, така и на разчупения костюм и коктейлната рокля, която напълно сменя звученето си при добавянето на хитовия модел и една плетена кошница.

При рязко повишаване на температурите пък, лежерната бохо рокля идва като естествено продължение на стилистичната игра...

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia