Следва

Стил по италиански: Йоанна & Armani Exchange

Стил урок на седмицата: Шляпаме по джапанки

Чехлите под всякакъв прочит са в окото на тенденциите през настоящия топъл моден сезон...

All fashion преди 6 години

Чехлите под всякакъв прочит са в окото на тенденциите през настоящия топъл моден сезон. Равни, на невисок ток, с плетки, бродерии, апликации, а дори и в класическия джапанка силует, те са единственият истински необходим чифт за предстоящите месеци. Не е трудно да забележим осезаемото им присъствие при добре познатите хай стрийт дестинации, но и още при изящните дизайнерски творения на Rochas, Aquazzura и не само. В този ред на мисли, като допълнение към добрите аутфит идеи днес, прилагаме и един бърз шопинг в галерията горе с любопитни предложения, обхващащи всички разклонения на този така обсъждан тренд.

Наблюдавайки чудесните модни примери, следва да отбележим, че съчетаването на който и да е от изброените горе модели е всъщност безкрайно лесно.

Гледаме на чехлите като на универсалната обувка, която приляга еднакво добре както на ежедневната униформа от джинси и тишърт, така и на разчупения костюм и коктейлната рокля, която напълно сменя звученето си при добавянето на хитовия модел и една плетена кошница.

При рязко повишаване на температурите пък, лежерната бохо рокля идва като естествено продължение на стилистичната игра...

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.