Следва

Met Gala 2017: Най-доброто от Commes Des Garcons

Стил по италиански: Йоанна & Armani Exchange

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange...

All fashion преди 6 години

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange.

Лейбълът, който въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество, влезе в гардероба ни, а комбинацията е повече от очарователна.

Ярък цвят, дързък силует и онова неповторимо чувство за младост внасят разнообразие и красива динамика в забързаното ни ежедневие.

Не ни вярваш? Йони вече опитоми алхимията от брилянтност, подписана с инициалите на модерна Италия!

Йоанна & Armani Exchange:

Обожавам нежните и светли цветове, с настъпването на прекрасния топъл сезон жаждата ми за тях се засилва десетократно. Когато съчетая светли тонове с нещо по-експресивно и фриволно, комбинацията накрая винаги е интересна и печеливша. За мен неутралният цвят е в основата на всеки перфектен аутфит, в случая бялата блуза на Armani Еxchange e балансиращият и обединяващ елемент в тази визия . Комбинирам я свободно с феерична пола и кецове.







Топ на райета е също задължителен елемент в гардероба на всяка дама, особено когато идва лято! Райето е десен, който винаги придава свежест и доза средиземноморски полъх, дори когато става въпрос за градска визия и сме далеч от морето. За такава визии аз залагам на трицветен топ Armani Еxchangе, широк свободен панталон с висока талия и изчистен кожен клъч.





Красивият бял панталон е прекрасно решение, когато искаш да постигнеш по-елегантна, но същевременно небрежна градка визия. Аз избирам моя от Armani Еxchange и го комбинирам с класическа бяла риза, бомбер и елегантен ток.



Полата над коляно е друг прекрасен елемент за красиви и свежи летни визии. За този аутфит се спирам на кокетния модел на Armani Еxchange в комбинация с ярък T-shirt, цветен шал и бели изчистени кецове отново на същата марка.




 


Прекрасните модели на Armani Exchange може да намерите в Paradise Center, София, ет. 1! Последвайте Armani Exchange ТУК!

More All fashion