Следва

Collective: Пролет/Лято2017. Видео!

Елегантен до съвършенство: новият SWATCH SKIN

SKIN отбелязва начало на новата ера на най-тънките модели часовници SWATCH...

All fashion преди 6 години

SKIN е жестокото ново попълнение в гамата на швейцарците, което отбелязва начало на нова ера при най-тънките модели на SWATCH.

Вдъхновена от емоцията на неизвестното, красотата на движението и в очакване на прекрасна промяна, колекцията SKIN на Swatch представя модели с минималистичен дизайн в два различни размера на корпусите, подходящи и за двата пола. Страшно елегантни, с отличаващ се иновативен, двойно инжектиран корпус със специална двуцвентна вълнообразна форма по дължината на оформящия ръб, SKIN са нещо като пролетна инжекция свежест.

От SKINSKIN, в неуловимия цвят “nude”, до привличащата черно-бяла комбинация на SKINNOIR, всеки от моделите има поразяващ вълнообразен ефект, нов дизайн на короната (с форма на скъпоценен камък) и изтънчен вид на циферблата. Имаме ги в два размера - Regular и Big, като и двата гарантират лекота, усещане за свобода и вдъхновение за движение.



#YOURMOVE

Усещането за движение се подсилва от всеки елемент на дизайна на SKIN. Вдъхновен от мечти, идеи и възможности, #YOURMOVE е история за преобразяване. Със серията SKIN, самоизразяването е силата да се сближаваме с увереност и да живеем по свои правила.

Обичаме така!

More All fashion