Следва

Фешън пискюли

Bridal Пролет 2018: Oscar de la Renta

Лаура Ким и Фернандо Гарсия продължават да чертаят успешно своя път в Oscar de la Renta. С булчинската си колекция за Пролет 2018-та, те...

All fashion преди 6 години

Лаура Ким и Фернандо Гарсия продължават да чертаят успешно своя път в Oscar de la Renta. С булчинската си колекция за Пролет 2018-та, те представят един приятен за окото меланж от иконични за къщата мотиви и свои смели интерпретации на тази естетика. Наблюдаваме добре познатите декорации от флорални дантели и 3-D венчелистчета в изящни форми, използвани през годините от самия Оскар и вдъхновени от личните му цветни градини, а младите дизайнери са се погрижили наследството на de la Renta в никакъв случай да не остава на заден план. Затова те отдават почит на дизайнера не само с любимите му мотиви, но и още с всякакви растителни апликации като листа, папрат и още други. Резултатът е забележителна женствена колекция, напълно оправдаваща очакванията на публиката.

Що се отнася до новите идеи, то те се забелязват в релаксирания екрю костюм с пайетен корсет, гащеризонът с дантелено бюстие и една специфична рокля, която дизайнерите определят като "Ода за Сара Джесика Паркър", заради подобния дизайн на къщата, който актрисата облече на Met Гала през 2014-та: обемна пола с кринолин и преувеличено Oscar de la Renta лого на нея. Новата версия обаче е стилизирана с деним яке и колие с надпис "Just Married". Със сигурност не е по вкуса на всяка булка, но определено идва като силна заявка за интересно развитие на къщата в бъдеще под крилото на младото дизайн дуо.

More All fashion