Следва

BEAUTY LOVERS DAY: Подари си красота!

Test Drive: Жива вода

Кожата ми е дехидратирана, суха и е изгубила обичайния си щастлив блясък...

Hair преди 6 години

След нахално наместилите се насред пролет студени дни, кожата ми е дехидратирана, тъжна, изгубила обичайния си щастлив блясък.

От няколко дни правя и невъзможното, броейки се с липсващата жизненост. Почти се бях предала, докато в ръцете ми не попадна клетъчната вода на френската ESTHEDERM.

Изтънчената козметична марка, която силно заинтригува жадната ми за добри бюти новини същност, влезе в България съвсем скоро, но вече има верни почитатели с интерес към науката да изглеждаме добре, включително и мен.

ESTHEDERM буквално и преносно влиза “под кожата” по естествен път. Уникалният патентован спрей Клетъчна вода, подходящ за всеки тип кожа, включително и чувствителната, е почти дословен аналог на водата, естествено намираща се в кожата и работи в хармония с клетките, като оптимизира жизнеността им.

Още с първото пръскане усещам кожата  нахранена, свежа и стегната. От сухотота и липсата на блясък няма и следа, а аз съм като нова. Влагата попива бързо и леко, усещането е за приятен лукс с мигновено въздействие, за аналог на който не се сещам.

Спреят е изключително лесен за употреба, а моят лично вече не напуска дамската ми чанта, защото го използвам често, когато сметна за необходимо. Пръскам върху лицето, шията и деколтето, както за да фиксирам грима сутрин, така и за моментален уау-ефект във всеки един момент. Единствената неприятност е, че всички ми го искат да си пръснат и те, е, официално заявявам: колеги, този е мой! Вашите са в аптеката или при дерматолога ви. Стига ми взимахте, искам си го за мен! 

Сребристата опаковка е на цена от 44 лева в Ремедиум, жестоко дерматологично бижу, икономично и работещо в един луксозен, високотехнологичен и стриктно биологичен режим. Марката патентова тази формула, за което можем да викнем сто пъти УРА! Защото, добре хидратираната кожа остава млада за по-дълго време! И е много секси!

More Hair