Следва

Улай ще изпълни пърформанс на живо!

Диско фурор с Sandra, C.C.Catch & Samantha Fox

Топирайте косите - много, обсипете ги с блясък - обилно, сложете подплънки под саката си - големи, изровете обувките с платформи на бабите си - високи...

People of art преди 6 години

Топирайте косите - много, обсипете ги с блясък - обилно, сложете подплънки под саката си - големи, изровете обувките с платформи на бабите си - високи, потърсете джинсите с висока талия на майките си - изтъркани, наметнете небрежно върху раменете си черно кожено яке – тежко и с капси, окичете се с цветни гердани с големи пластмасови мъниста - колкото се може повече, намерете халки за ушите – метални, кръгли и огромни, акцентирайте върху идеалното подчертаване на очите си с черен молив и грим - опушен, очертайте добре устните си с червило – червено или лилаво, освободете съботната си вечер, уговорете се с готините си приятели, които по лудост никак не ви отстъпват, и просто отидете на… дискотека! Истинска! Каквато е била през далечните 80 години на миналия век. И ще се насладите на мега купон, който сме убедени, че никога няма да забравите, за който ще помогнат три невероятни и дамгосали с присъствието си на музикалната сцена по това време дами.

На снимката горе: Samantha Fox



Фуриите на диското от края на ХХ-и век Сандра, Си Си Кеч и Саманта Фокс – самите те – ще излязат заедно за първи път, а може би и последен, на българската сцена на първото издание на шоуто HitsOnly, което се организира от KeenActs! И, сигурни сме, с визията, настроението и хитовете си ще ни пренесат като с машина на времето в онези дни, когато сме били по-млади, малки, бебета и дори все още неродени!


C.C.Catch

Трите диви, макар и прехвърлили 50-те, ще завладеят София за една дъъълга танцувална нощ само с най-известините си парчета и много звезден блясък. C.C.Catch ще дойде у нас след концертите си в Естония и Боливия. Любимката на Дитер Болен от Модърн Толкинг не е спирала с турнетата от края на 90-те, за което споделя:

„Изявите на живо са истинско пътуване във времето и са много вълнуващи за мен. Когато изляза на сцена и видя хилядите греещи лица, се връщам към усещането за свобода. Нашите песни носят лекота и този оптимизъм, от който напоследък все повече имаме нужда по целия свят.“

 Другата чаровна блондинка – Sandra, наричана още „германската Мадона“, ще ни зарадва с хитове като (I'll Never Be) Maria Magdalena, In the Heat of the Night, Everlasting Love, Secret Land, Hiroshima и още много други. След като за известен период се отдава на семейството и децата си, тя отново е на сцената и не спира да работи с най-големите професионалисти в бранша като Томас Андерс и диджей Бобо.


Sandra

Третата дива, която ще допринесе за доброто настроение на 29-и април, е Samantha Fox, и едва ли има нужда от представяне! Най-сниманата жена във Великобритания през 80-те години, която оглавява класациите с Touch Me в 17 държави, все още е в топ форма и ни е приготвила голяма доза истинско диско.


Samantha Fox

Настръхваме, само като си представим, какво истинско модно дефиле със специфичния си колорит от онези години, който е повече актуален и с днешна дата досущ като дефилето на Marc Jacobs за настоящия сезон, ще се развихри в зала „Арена Армеец” на 29-и април, събота, от 20 часа.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра