Следва

Тези идиотски снимки или звезден VIRAL forever

Супермоделите като абитуриентки

Вдъхновение, смях и чужди дрехи – има по малко от всичко..

Други преди 6 години

Сезонът на абитуриентските балове се задава - всяка тийнейджърка иска да прилича на супермодел, но нека да видим на какво са приличали самите супермодели на гимназиалния си бал (или поне онези от тях, които са намерили малко време за събитието между фотосесии и ревюта).

Джиджи Хадид
Ето нещо нетипично: За абитуриентската си вечер през 2013-та Джиджи е решила да не се престарава и е взела назаем тоалет от гардероба на майка си Йоланда.

“На абитуриентската носих рокля на майка ми,”
споделя красавицата, избрана за международен топ модел на 2016-та. “Така и не си купих нищо за бала. Нямах свои дизайнерски дрехи преди да започна да работя.”
Късата червена рокля на Herve Leger е изчистена, класическа и може да засрами всяко момиче, което облича рокля тип “Дисни принцеса” за бала си през XXI век.

Джиджи обяснява, че съученичките й в Малибу не избират дълги рокли, защото балът се провежда в близост до плажа и комбинацията от дълги шлейфове с пясък и вятър не е добра идея.

Карли Клос
Вероятно Карли е била най-популярната абитуриентка от випуск 2011 на гимназията “Уебстър Гроувс” в Сент Луис, щата Мисури. Тя се е спряла на шармантна оранжева рокля с ориенталски привкус, ниски обувки и доста интересен джобен кавалер. Но на кой му пука... Личи им, че са се забавлявали.



Тейлър Хил
Прелестният ангел на Victoria's Secret посещава съвсем обикновена гимназия в Арвада, Колорадо, а после поема по пътя на славата и завинаги оставя училищния живот зад гърба си. Или... почти завинаги. Благодарение на нейния съученик и бившo гадже Джордан Джак, можем да видим как е изглеждала Тейлър на 15 по време на училищна забава с танци.



Лили Роуз Деп
Дъщерята на Джони Деп блести на бала с прасковено розова рокля с дължина до земята. Нежни бижута и мрачна физиономия допълват тоалета й. Лили определено изпъква на фона на останалите момичета, които се радват на “най-щастливия ден от младостта си” усмихнати и облечени в тъмни тонове. Но защо е тази меланхолично, почти восъчно излъчване? Вероятно младата актриса и модел вече е опознала вселенския закон, че баловете и официалните събития са пълна скука.



Сейлър Бринкли Кук
Дъщерята на Кристи Бринкли бързо следва стъпките на майка си в кариерно отношение. За абитуриентския си бал през миналия май тя е избрала нежна дантелена рокля със смело деколте и дългокос кавалер.

Тайра Банкс
Ето нещо за десерт от отлежалата реколта на далечната 1991-ва. Самата Тайра Банкс като абитуриентка. Макар че кариерата й е във възход по онова време, младата Тайра е запазила датата в календара си и е купонясвала със съучениците. Елегантната рокля не се нуждае от коментар, но защо ли нещо в лицето й ни напомня на FKA Twigs.

More Други