Следва

Няколко важни НЕ в софийската мода - част 2

Модата на моминските партита завладя България

Президентският апартамент в Хилтън, където са отсядали някои от най-големите световни звезди, стана сцена за нетрадиционна фотосесия.

All fashion преди 14 години


Моминското парти вече е неотменна част от подготовката за бъдещата сватба. Всяка булка не пропуска да се наслади на отпускащи процедури в компанията на своите приятелки, да се поглези и побъбри, за да се успокоят всички предсватбени вълнения.

В крак с модата, от Хилтън замислиха нов пакет услуги, наречен „Подготовка за моминско парти”. Концепцията на този нов продукт е да освободи бъдещата булка и нейните най-близки приятелки от сватбената треска, като им даде възможност да се отдадат на сладки приказки, да се поглезят с масаж, да изпият чаша искрящо вино и да се насладят на изискани кулинарни изкушения преди настъпването на сватбения ден. За място на това модно забавление е избран Президентският апартамент на хотела, където са отсядали куп световни звезди.



Най-луксозното убежище за знаменитости в Хилтън София се състои от просторна дневна в две части, кабинет, две бани и разбира се удивителна спалня, чието легло е украсявало страниците на много лайфстайл списания.
Лансирането на моминските партита в Хилтън София започна с красива фотосесия. Дизайнерката Аля Милушева предостави за фотосесията булчински тоалети и аксесоари от последната хитова колекция на марката. Най-новите предложения на Astella завладяват мечтите на модерните булки – стилни и луксозни, но подчертаващи женствеността и закачливостта на съвременната принцеса. Диадеми, портмонета-плик, красиви обеци на марката допълват настроението и придават нежност и финес на бъдещата булка.

Участничките във фотосесията опитаха от всички изкушения, предложени в пакета - искрящо вино, плодове, шоколадов фонтан, масаж с киви, феерия от свещи и аромати.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.