Следва

Трудно уловимите ХР-та

Какво носи Музата на Улай - ЛЕНА

Срещаме ги! Чаровно влюбени, въпреки всичките тези години...

All About Life преди 6 години

Срещаме ги! Чаровно влюбени, въпреки всичките тези години (двойката е официално женена от 2012 година, но е заедно от много преди това!).

Той, тих и сдържан, тя, енергична и бъбрива. Допълващи се съвършено - в действията, емоциите и дори начина си на обличане, защото нейните цветове притъпяват липсата на нюанси в неговия нормкор аутфит.

Той е Улай,  тя - съпругата му Лена Пислак - Музата. На прекрасния Улай.

Дивата нотка на свобода и категорично себеизразяване са изписани на челото й с големи ЯРКИ букви. Руса къса коса, ексцентрични дрехи и дръзки чепици - жестока и обаятелна, още от първото срещане.

"За мен няма модерно, за мен е важно да изразиш себе си. Даже - да дръзнеш да изразиш себе си, защото не много хора могат да го направят. Не харесвам модерното, харесвам индивидуалното. Чехлите ми например са модерни, но трябва да имаш кураж да ги носиш", казва Лена за безумно тренди визията си.

Жълта сатенена туника с акцент от плетен текстилен колан, слънчеви очила на Celine, пухкави чехли Zara, дръзко лилав клъч и много бижута за разкош. Цигарата също е акцент, защото:

"Едва ли бихте уловили кадър на който да не пуша", искрена е музата на Улай.

Сякаш дрехите говорят достатъчно за непокорната същност на Лена, защото да живееш с творец като Улай вероятно не е лесно, но пък може да е изключително забавно и ежедневно преоткриващо.



Просто двама прекрасни хора! Добре дошли тук!


Говорейки с Улай и Лена разбрахме, че в крайна сметка артистът се е отказал да прави пърформънс на живо на откриването на първата си изложба в България. ЗАЩО? ще разберете в интервюто ни с него по-късно днес!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.