Следва

Street style вдъхновения: Цветът на страстта

Последно с Фарел Уилямс: Chanel`s Gabrielle

Chanel пуснаха тийзъра към последната част от рекламното видео за ужасно-мечтаните-от-всички чанти Chanel's Gabrielle...

All fashion преди 6 години

Chanel пуснаха тийзъра към последната част от рекламното видео за ужасно-мечтаните-от-всички чанти Chanel's Gabrielle, в което герой е сладурчето Фарел Уилямс. Както показахме, в предните епизоди на кампанията, ролите се падаха на другите звездни посланици на бранда: актрисата Кристен Стюарт, модела Кара Делевин и прекрасната Каролин де Мегре.

Режисьор на последното видео е Антоан Карлие.

В първата част, снимана от австралийският режисьор Даниел Ескил, Кристен Стюарт се среща с духа на самата Габриел Шанел. В следващия филм японският режисьор Шиши Ямадзаки показа Кара Делевин във вид на анимиран персонаж. А Каролин де Мегре бе представена в страхотен парижки апартамент от режисьора Оливие Асайяс.

Абе, адски готино! За протокола - 3400 евро е средната цена на една "Габриел", смеем да твърдим, че независимо от тезата на Мерил Стрийп, че е престъпление да дадеш толкова пари за чанта, за някои чанти определено може

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 8 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.