15 прочути лога, в които има скрити тайни

В някои случаи просто трябва да се погледнете по-съсредоточено, а в други има повече скрити знаци. Но, най-вероятно, никога не сте забелязвали тайните, които крият тези емблеми...

Стил преди 6 години

В някои случаи просто трябва да се погледнете по-съсредоточено, а в други има повече скрити знаци. Но, най-вероятно, никога не сте забелязвали тайните, които наистина крият тези емблеми.

Логото на Carrefour е пълно със скрити знаци: Първо, цветът, който напомня за Франция, където е основана веригата. Второ - двете противоположни стрелки, напомнящи кръстопът (смисълът на името) и трето - бялото "C", което излиза в центъра на логото.



Във второто "O" на Coca Coca се крие знамето на Дания. Марката опровергава, твърдейки, че не е търсен ефект, но международните статистики сочат, че датчаните са най-щастливият народ в света.


Всички цветове, които откриваме в логото на Музея на Лондон, представят развитието на града от началото до наши дни по схематичен начин. Това е и малка част от информацията, която можем да получим вътре.



Сигурни ли сте, че разгледахте следващото лого добре? В него се крие мечка на върха Матерхорн. Тя е символ на Швейцарския град Берн.



Стрелката между "Е" и "Х" в логото на FedEx скрито послание ли е?



Ако се вгледаме добре в това лого, можем да открием бяла единица в логото на Formula 1.



Това, че логото на LG е добре стилизирано личице ни е ясно, но дори и не подозирахме, че с няколко малки промени се превръща в Pac Man!



Жълтата стрелка на Amazon, никога не е била трудна за откриване, но знаете ли скритото послание? Че можем да открием всичко „от а до я“.



Скритият знак на Gilette: „точката“ на първото "i" е добре познатата ни от рекламите избръсната линийка.


Sony Vaio – съюзът между аналоговото и дигиталното.



Освен че е прекрасно лого, дървото, което стои на белия фон, скрити в ствола му откриваме силуетите на орангутан и горила, както и риби, които изскачат от водата под ствола.

More Стил

NOVA излъчва ексклузивно на живо полуфиналния двубой между Григор Димитров и Хуан Мартин дел Потро

Спорт преди 7 години

NOVA ще бъде единствената национална телевизия, която ще излъчи на живо полуфиналния двубой от ATP Стокхолм Оупън между Григор Димитров и аржентинеца Хуан Мартин дел Потро