Следва

Тропическо безвремие

Мелания Тръмп или Хулиана Авада? Кажете, коя е по-шик

Писахме тези дни за великолепната госпожа Авада, сега се радваме на възможността за сравнителен стилистичен анализ между нея и друга красива жена - госпожа Първата дама на Америка...

All fashion преди 6 години

Писахме тези дни за великолепната госпожа Авада, сега се радваме на възможността за сравнителен стилистичен анализ между нея и друга красива жена - госпожа Първата дама на Америка.

Очевидно твърде добра в модните си избори, Мелания Тръмп не изглежда привикнала на сериозно съпротивление по отношение на хубост, стил и елегантност сред останалите жени, включително останалите първи дами.

Но вчера в Белия дом съпругата на Доналд Тръмп среща убийствен противник в лицето на прекрасната Хулиана Авада - съпруга на президента на Аржентина Маурисио Макри, с когото са на официална визита във Вашингтон.

В стилната битка първата дама на САЩ се хвърля въоръжена до зъби - високи обувки от Manolo Blahnik и милитъри костюм от Altuzarra.

С какво точно й отговаря Хулиана, не съумяваме марково да установим, но сме силно разколебани в чие поле е победата. Като и в южноамериканския аспект отново имаме шик костюм и убийствени деколте с висок ток.

А вие къде слагате плюса? В анкетата!

Анкета

Мелания Тръмп или Хулиана Авада?

More All fashion