Следва

Met Gala 2017: Кой какво облече

Страстна и женствена колекция: Zara Larsson > < H & M

H&M с удоволствие разкрива модното си сътрудничество със звездата с платинени продажби Зара Ларсон...

All fashion преди 6 години

H&M с удоволствие разкрива модното си сътрудничество със звездата с платинени продажби Зара Ларсон. Капсулната колекция, вдъхновена от стила на шведската поп сензация, се отличава със силни графики и предизвикателни облекла от стрийт модата и ще се предлага в световен мащаб в избрани магазини, както и онлайн, от 18 май.

Известна с нейните игриви и зареждащи песни, колекцията Zara Larsson><H & M, не само отразява същите послания за страстните и женствени жени, но и персоналния стил на поп звездата. Модели като уголемен суитшърт с качулка и тениска – рокля, са изрисувани с графики в цикламено и силни феминистки послания, те се балансират от подчертаващи фигурата къси панталони и топове. Цветовата палитра е доминирана от разнообразни розови нюанси, допълнени със сребърно и черно като акцент. Велур, деним, мрежести тъкани и памук са основните материи в колекцията.



„Много съм развълнувана, че най-накрая мога да споделям колекцията си с H&M. Толкова много се забавлявах докато разработвахме с тях модели и кампания, които отразяват моята индивидуалност. Нямам търпение да видя как момичетата навсякъде носят моделите и ги интерпретират като част от техния личен стил“, казва Зара Ларсон.

Зара е участвала във всяка стъпка от разработването на колекцията, като е имала думата във всичко – от принтовете и цветовете до кройката. Розовото, например, е избрано не само, защото е един от любимите ѝ цветове, но и защото „то е женствено, носи огромна сила и всеки изглежда добре в него“, споделя певицата. „Зара е вдъхновение за любителите на модата и музиката по целия свят. Нейната енергия е толкова позитивна и искрена и това лесно се пренася в дизайна. Освен това, обърнахме голямо внимание на това, което Зара носи на и извън сцената, за да се уверим, че ще отразим нейния типичен стил, който прехвърля част от сценичните й облекла в ежедневието“, казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.



С неотдавнашното излизане на първия си цялостен албум So Good, 2017 вече е голяма година за певицата. И сега тя ще може да добави и ексклузивно модно сътрудничество с H&M към нарастващия си списък с постижения. Капсулната колекция Zara Larsson><H&M, която включва дрехи, обувки и аксесоари ще бъде налична в цял свят в избрани магазини, както и онлайн, от 18 май. Капсулната колекция Zara Larsson><H&M ще откриете в избрани магазини и онлайн от 18 май.

В България ще е достъпна в магазин H&M на бул. Витоша 6, както и онлайн.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 12 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.