Следва

Met Gala 2017: Най-добре облечените звезди

Met Gala 2017: Кой какво облече

Най-чаканото събитие за годината....

All fashion преди 6 години

Най-чаканото събитие за годината. Най-скъпото парти. "Оскар"-ите на модата.

Met Gala има много определения, а червеният килим на благотворителният бал, чийто билет струва около 30 хиляди долара, винаги се претъпква от звезди.

Снощи, на 1-ви май, предмет на "най-голямата нощ на модата" към Института по костюмите бяха дизайните на Rei Kawakubo, чиито най-емблематични модели сме виждали в колекциите на марката Commes Des Garcons.

На известните личности им беше разрешено да експериментират до край, защото Кавакубо е известна с ексцентрични и дръзки хрумки, а Риана се оказа царицата на тазгодишния Met Ball.

Лили Колинс също ни изненада с жесток тоалет, а Ким Кардашян заложи на семпла бяла рокля, доста нетипично за гръмкия й стил.

Кой какво облече на Met Gala 2017 в галерията горе>>>!!!

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 59 минути

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 19 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.