Следва

Стил по италиански: Цветина & Armani Exchange

Г като гаф: Модните недомислици на седмицата

Любимата порция фешън издънки тази седмица има малко по-различно лице...

All fashion преди 6 години

Любимата порция фешън издънки тази седмица има малко по-различно лице.

Този път ще обсъждаме най-зле облечените звезди на Met Gala 2017, защото дори и на "най-голямата нощ на модата" все някой греши.

Оказа се, че вчера по червения килим на Met Ball минаха не една и две шокиращи рокли, които без проблем влизат в списъка с най-кофти тоалети.

Moschino-то на Мадона не успя да провокира модните критици, а даже напротив - удиви ги с липсата на вкус. Кендал Дженър пък беше най-разголената звезда на червения килим, а по-малката й сестра Кайли също не изневери на прозрачните материи.

В галерията горе>>> кои звезди не схванаха много добре дрескода на Met Gala 2017, която празнуваше творчеството на Rei Kawakubo.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.