Следва

Стенли се завръща на музикалната сцена на музикалната сцена с голям концерт и банда

Discovery Channel изследва редица нови загадки в третия сезон на поредицата "Какво може да е това?"

Изобилието от сателити в орбита около нашата планета позволява да се наблюдават огромни неизследвани области от земята и моретата, както никога досега...

Events преди 6 години

Изобилието от сателити в орбита около нашата планета позволява да се наблюдават огромни неизследвани области от земята и моретата, както никога досега. Снимките, които се намират в комерсиални програми като Google Earth, показват озадачаващи аномалии, чието съществуване не е било известно досега. Поредицата „Какво може да е това?“ се завръща, за да изследва и обясни още редица неразкрити загадки на 5-и май от 22:00 ч. по Discovery Channel.

Новите епизоди на предаването изследват легендите на древните гиганти, заобикалящи мистериозен паметник в Светите земи. „Какво може да е това?“ търси причина и за невероятния природен феномен, който привлича туристи от цял свят – ярко розовото езеро Хилиър, разположено на остров Мидъл, в близост до Австралия, което може би съдържа странни неизследвани видове. Учените ще потърсят причината и за странни отпечатъци върху повърхността на отдалечена част от Антарктика, видими от Космоса. С помощта на експерти и свидетели, поредицата продължава да разкрива чудните снимки, направени от Космоса и мистериите, запечатани на тях.

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.