In the mood for wine: Малко бягство

Тези дни, ту слъчеви, ту дъждовни, да излезем от Редакцията на обяд ни стана фетиш...

Топло е, лятно е, прекрасно време за леки бягства, фини завои и заслужени награди.

Споделяме настроението със себеподобни - да излезем екипно от Редакцията на обяд ни е сезонен фетиш. Малко бягство с посвещение "На нас"!

Пие ни се по чаша вино, избираме Deja Vu Chardonnay от винарска изба Братя Минкови, безкрайно любим вкус, носител на ЗЛАТЕН медал на престижния винен конкурс Concours Mondial de Bruxelles 2016***. Шардонето е с елегантен нежнозеленикав цвят, отгледано на собствени лозя от Тракийската низина, и има свеж и комплексен аромат с нюанси на цитрус, приятно комбиниран с фини цветисти акценти, минерали, подправки и мока.

Сервирано охладено до 8 – 10°С , то идеално кореспондира с елегантната си свежест и ароматен финал както на любимите зеленчукови предястия, морски деликатеси, миди и рибни ястия с ароматни сосове, така и на
страстта ни по класиката.

Deja Vu Chardonnay, една идея за сладост и спомени за пазене... красиви, светли, изящни. Наздраве, момичета!


 


*** Повече от 20 години, Concours Mondial Bruxelles е с репутацията нa независим, строго организиран конкурс, признат от търговци и потребители. Всяка година в конкурса взимат участие повече от 9000 вина и спиртни напитки от 55 страни в света. Журито се състои от 320 професионални съдии от 40 националности. Конкурсът е първото международно състезание, което контролира наградени вина след събитието, за да се гарантира легитимността на резултатите.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.