Следва

Как да използваме маслата за коса?

Natura Bisse празнува Beauty Lovers Day в салони из цялата страна

Всяка година в края на април по целия свят испанската луксозна козметична марка Natura Bisse Barcelona празнува своя международен празник...

Beauty News преди 6 години

Всяка година в края на април по целия свят испанската луксозна козметична марка Natura Bisse Barcelona празнува своя международен празник. Денят се свързва с един от националните празници на Испания – денят на Св. Георги, в който мъжете подаряват на жените рози, а жените – на мъжете книги. Историята на Natura Bisse е изградена с отговорност към красотата и грижата за кожата. Постоянните иновации и нови продукти поставят испанската марка сред лидерите в световната козметика.


Timeless Beauty Studio - София

10 центъра за красота в различни градове в България се включиха тази година в празника. Основата мисия на този ден е всички приятели на марката да се докоснат до изяществото, което Natura Bisse символизира в грижата за кожата. Всички партньори на марката са посланици на красотата и в салоните оживява атмосфера на лукс и блясък, на хармония и щастие.

Водещи салони в София, Бургас, Варна, Несебър и Враца бяха аранжирани с червени рози и специални рамки за фотосесии. Клиентите бяха посрещани с чаша бяло вино, а след процедура получаваха подарък.


Козметично студио „Онина“ - гр. Сливен

Сред изненадите на празника беше и лимитирана серия на най-продавания продукт на Natura Bisse - DIAMOND WHITE SPF 50 PA +++ OIL-FREE BRILLIANT SUN PROTECTION. Специално за празника се предлагаше в изискан червен формат. Този коригиращ крем с леко докосване на цвят (CC крем) осигурява максимална защита срещу UVA лъчите. Той изравнява тена, предотвратява и намалява тъмните петна, като осигурява ярък и кадифен завършек на кожата.


Студио за красота Авангард - гр. София

Богатата гама продукти на козметичния лидер е разделена на професионална козметика за лице и тяло и продукти за домашна грижа. Компанията има 150 продукта в своя каталог, нареждайки се сред най-известните марки в света. Въвеждането на нови продукти и непрестанния стремеж на компанията за развитие довежда до създаването на изключителни линии, съчетаващи високоефективни нови съставки и консистенции. По този начин са създадени и новаторските колекции като GLYCOLINE, CYTOKINES LINE, VITAMIN C+C LINE è OXYGEN LINE. Най-новите открития са: DIAMOND COLLECTION, INHIBIT COLLECTION и THE CURE COLLECTION , които са адресирани към нуждите на кожата в съвременния начин на живот.


Студио „Ново“ - гр.Враца

Natura Bisse Barcelona e сред любимите козметични продукти на много световни звезди. Миналата седмица във своя профил във Facebook Катрин Зита Джоунс показа своя козметичен кът, в който продуктите на марката заемат основна част. Бийонсе, Майли Сайръс, Джулия Робъртс, Кейт Бекинсейл и Сара Джесика Паркър са сред имената, които многократно са заявявали своята привързаност към испанската козметика. Известна е и традицията всяка година участниците в церемонията по връчването на наградите Оскар да бъдат третирани с продукти на Natura Bisse Barcelona в специално създадени звездни апартаменти.


Салон за красота „Елинор“ - гр. София

Създадена преди 30 години в Барселона, Natura Bisse постепенно разширява своите граници в Северна и Южна Америка, Азия и Северна Африка. Дестинации като веригата Риц Карлтън, Бурж Ал Дубай, престижните хотели и спа в Мексико, Сингапур и Хонг Конг работят изключително с испанската марка.

„Продуктите на Natura Bisse се грижат за обновяването на клетките и успешно предотвратяват преждевременните признаци на стареене. Щастлива съм, че марката е сред най-предпочитаните от все повече жени и мъже. Грижата за кожата е култура и грижа за цялостния ни дух. Вече 8 години сме на българския пазар и с всяка година партньорите ни се увеличават, а клиентите ни стават все повече. Продуктите на Natura Bisse запазват хидратацията на кожата, оставят я мека и еластична и възвръщат блясъка, като възстановяват гъвкавостта и еластичността. Терапиите на марката се предлагат само от предварително обучени специалисти, които знаят точно от какви грижи има нужда конкретната кожа и с кои допълнителни продукти за домашна грижа да бъде удължен ефекта. Благодаря много на всички наши партньори, които превръщат каузата на Natura Bisse във философия на красота.“ – сподели г-жа Грети Гарсия, официален представител на испанската марка за България.


Студио „Ева“ - гр.Бургас (в ляво на снимката г-жа Грети Гарсия)

Esthetic Privilege Ltd. е изключителен представител на Natura Bisse, Барселона, Cosmofrance, Маями (САЩ), Cosmogene S.A., Женева (Швейцария) и Moohan Engineering Group, Сеул, Корея. Компанията доставя на пазара цялата гама от продукти и апарати, необходими в сектора на естетичната медицина и козметологията.

More Beauty News