Следва

Обувките на... Теди Кацарова

Стил по италиански: Цветина & Armani Exchange

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange...

All fashion преди 6 години

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange.

Лейбълът, който въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество, влезе в гардероба ни, а комбинацията е повече от очарователна.

Ярък цвят, дързък силует и онова неповторимо чувство за младост внасят разнообразие и красива динамика в забързаното ни ежедневие.

Не ни вярваш? Цвети вече опитоми алхимията от брилянтност, подписана с инициалите на модерна Италия!

Цветина & Armani Exchange:

Понякога обичам да излизам от собствените си рамки и да залагам на по-дързък и градски стил. Елекът от естествена кожа на Armani Exchange и тишъртът с интересен принт ми позволяват точно това и мога да експериментирам както пожелая. Комбинирам ги с интересни slip-on обувки с попарт принт. За разкош добавям и нашумелият напоследък ултра тренди аксесоар - бейзболната шапка.




Тази страхотна рокля дело на Armani Exchange в емоционалното и топло лилаво тотално ме пренася сякаш на Френската ривиера и ме кара да се чувствам като звезда запътила се към червения килим на фестивала в Кан. Комбинирам я с бял клъч за разчупване на монохромната тоналност, а чаровните детайли по раменете ме влюбват в роклята завинаги.



 

Когато се стигне до слънчеви очила, намирам моя модел изключително трудно. С тези на Armani Exchange обаче моментално се харесахме, а и формата им пасва идеално на лицето ми. Разхождам ги по градските улици в цветна и много лятна дълга рокля с разкроена кройка. За да е тотално фриволен аутфитът ми залагам и на така модерните в момента чехли, защото защо пък не да си шляпам по тези в убийственото прасковено пак с марка Armani Exchange.






Прекрасните модели на Armani Exchange може да намерите в Paradise Center, София, ет. 1! Последвайте Armani Exchange ТУК!

 

More All fashion

Кой би предположил, че ципът е свързан с история за независимост?

All fashion преди 2 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 20 часа

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.