Следва

Обувките на... Теди Кацарова

Стил по италиански: Цветина & Armani Exchange

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange...

All fashion преди 6 години

Италианският стил е труден за опитомяване, но попадна в мрежите ни благодарение на Armani Exchange.

Лейбълът, който въплъщава модния дух на новото поколение - интересен дизайн, постоянни модни иновации, практичност и идеално съотношение цена-качество, влезе в гардероба ни, а комбинацията е повече от очарователна.

Ярък цвят, дързък силует и онова неповторимо чувство за младост внасят разнообразие и красива динамика в забързаното ни ежедневие.

Не ни вярваш? Цвети вече опитоми алхимията от брилянтност, подписана с инициалите на модерна Италия!

Цветина & Armani Exchange:

Понякога обичам да излизам от собствените си рамки и да залагам на по-дързък и градски стил. Елекът от естествена кожа на Armani Exchange и тишъртът с интересен принт ми позволяват точно това и мога да експериментирам както пожелая. Комбинирам ги с интересни slip-on обувки с попарт принт. За разкош добавям и нашумелият напоследък ултра тренди аксесоар - бейзболната шапка.




Тази страхотна рокля дело на Armani Exchange в емоционалното и топло лилаво тотално ме пренася сякаш на Френската ривиера и ме кара да се чувствам като звезда запътила се към червения килим на фестивала в Кан. Комбинирам я с бял клъч за разчупване на монохромната тоналност, а чаровните детайли по раменете ме влюбват в роклята завинаги.



 

Когато се стигне до слънчеви очила, намирам моя модел изключително трудно. С тези на Armani Exchange обаче моментално се харесахме, а и формата им пасва идеално на лицето ми. Разхождам ги по градските улици в цветна и много лятна дълга рокля с разкроена кройка. За да е тотално фриволен аутфитът ми залагам и на така модерните в момента чехли, защото защо пък не да си шляпам по тези в убийственото прасковено пак с марка Armani Exchange.






Прекрасните модели на Armani Exchange може да намерите в Paradise Center, София, ет. 1! Последвайте Armani Exchange ТУК!

 

More All fashion