Следва

Ревюто „VERSUS": Контрастът като понятие в модата“ в Майски дни на модата 2017

Обувките на... Теди Кацарова

 Да стъпиш в обувките на друг не е лесна работа...

All fashion преди 6 години

Да стъпиш в обувките на друг не е лесна работа. И все пак, ние го правим отдавна, и ни е супер кеф, и много интересно и тренди, и момичешко, и приятно... А когато този друг е супер секси модерна и гласовита дама, която, влизайки в Редакцията буквално огрява стените, нещата са тотален хит.

"Разхождаме се" в уникалната като разнообразие и характер колекция чепици на Теди Кацарова, защото всичко си личи по обувките, казват, а когато колекцията е такава, като тази, от нея тръгват и вървят десетки истории с характер на пътешествия, случки, мечти, амбиции и други, като за всички ти трябва да си добре и шик обут. 

Да видим!

 

V.S.: Здравей, Теди, радваме се, че си ни на гости! Разкажи, какво ново около теб?
Т.К.:
О, много новости има около мен, даже ме хващате директно от летището на връщане от Рим, където заедно с моя режисьор Костадин Кръстев—Коко заснехме пореден клип. Стана ни традиция всеки път да избираме различен романтичен град по света. Клипът ще е към най-новата ми песен – „Срещнах те".

V.S.: В Италия за клип звучи просто перфектно. Как се случиха нещата?
Т.К.:
 Всичко около песента "Срещнах те" е романтично. Мелодията се роди в главата ми случайно, докато четях редове от поезията на мой добър приятел, с когото често работим - Иван Бондоков. Когато прочетох стиха „срещнах те в бурни времена и в свят, лишен от ангели, ти даде ми крила", си казах - това е, роди се новата ми песен!
Впоследствие написах куплетите и довърших линията на кантото заедно с Петър Рангелов. Той е част от новия екип, с който работя, и съм много щастлива. Добавихме нежния звук на кавал на Живко Василев и вече имахме една красива песен.



V.S.: Събрали сме се да говорим за обувки, а Италия е особено подходящо място за подобен шопинг. Ввъзползва ли се този път?
Т.К.: 
Уви, нямах време за това удоволствие, но пък обиколихме най-емблематичните и възхитителни места на Рим. Но, даа, обичам да пазарувам! 


Изборът на Теди Кацарова включва модели от актуалната колекция на Deichmann за сезон пролет-лято 2017. Повече модели може да видите ТУК!

V.S.: Какъв е стилът на Теди извън сцената?
Т.К.:
 Удобен! Суетя се часове, докато избера, и много трудно успявам да намеря обувки,които да ми пасват и да не ме уморяват! Аз ходя много пеша, освен че разхождам кученцето ми по час, и обичам да ходя навсякъде. Правя преходи понякога от по 8 км и ненавиждам неудобни обувки.

V.S.: Съдейки по чифтовете, които си ни донесла, май предпочиташ високите токчета пред равните модели?
Не ти ли е трудно да издържаш по цял ден на ток?
Т.К.: 
Ток нося само на сцената, иначе, ако трябва да съм на ток, избирам платформи с добра стелка.

V.S.: Ниските обувки секси ли са?
Т.К.: 
О, да, зависи с какво са комбинирани.


Обувки Graceland от Deichmann, цена: 49,90лв. 

V.S.: Очевидно си голям фен на тази умопомрачителна женска страст. На колко чифта се радва гардеробът ти?
Т.К.:
 Много са, но не робувам на марки. Може и да са последен писък, но ако кракът ми страда, прищипан като в менгеме, не, благодаря.

V.S.: Кога се роди тази голяма любов?
Т.К.: 
Според мен обувките изразяват личността на една жена! Много ми хареса слоганът на Deichmann, че ритъмът на жената са нейните обувки! Обичам, когато жените избират обувките според работата, срещата, спорта, разходката,официалната вечеря. Толкова е смешно и жалко, като видиш красиво момиче да се мъчи по летищата с куфари и главозамайващо високи токове или масовото страдание, изписано по лицата на жените, стремящи се да балансират с остри токчета по софийските павета. Кому е нужно да си го причиняваме! Възхищавам се на французойките, които през деня ходят със сладки захаросани балерина пантофки, но в чантата си носят красиви обувки на висок ток за вечерта. По това личи класата.

V.S.: На кой бранд се доверяваш редовно?
Т.К.:
  Харесвам всякакви брандове. Веригата магазини "Дайхман", например, предлага изключително широко разнообразие от различни марки, които от своя страна предоставят всякакви възможни модели обувки - от спортни и ежедневни, до строго елегантни и делови. Този широк избор на марки на едно място доста ме улеснява, затова обичам често да пазарувам там.


Обувки Deichmann. Повече модели от актуалната колекция може да намерите ТУК!

V.S.: Пазаруваш ли спонтанно?
Т.К.: 
Постоянно, което е грешка.

V.S.: Някой дръзвал ли е да ти подарява обувки?
Т.К.:
 Да, имах мимолетен флирт във Виена, той беше запомнил кои обувки съм харесала на една витрина, след което преди полета ми ме изненада с кутията! Ето ги, аз ги нося, сребърните с каишки на висок ток!

V.S.: А ти правила ли си подобен подарък?
Т.К.:
 Да, купувам на мама постоянно, а и тя на мен. С еднакъв номер сме.

V.S.: Виждаме, че вече си се оборудвала с най-доброто от новите колекции, но кажи ни, кой е любимият ти тренд?
Т.К.:
 Платформите винаги са удобни и шик, но и елегантните обувки с тънък ток и остър връх.


Обувки Star Collection от Deichmann, цена: 59,90 лева

V.S.: Последната придобивка към колекцията?
Т.К.:
 Кецове на платформа с черни пайети, които спонтанно купих в Милано. Едни от най-удобните ми обувки!

V.S.: Колко често си купуваш обувки?
Т.К.: 
Нямам график. Когато мога да отделя време за това.

V.S.: Чифтът, към който таиш особен сантимент?
Т.К.:
Сребърни платформи от младините на майка ми, които си стоят като музеен експонат.

V.S.: Ние сме сигурни, че красивата обувка е средство за съблазън, съгласна?
Т.К.: 
Естествено! Фетиш, екстравагантност, секс - всичко това в едно.


Теди Кацарова е с обувки „Star Collection” от Deichmann, цена: 59,90лв.

V.S.: Удобно и секси обута, какво да очакваме скоро от теб?
Т.К.: 
Доста пътувания се очертават и много ангажименти. Сега заминавам за Йордания по покана на консула на страната в България - Хасан Бармауи, и неговата съпруга Ирина. За 6-ти май ще пея в Челтнъм – Англия, за фондация „Свети Георги" по покана на българската общност. Ще ми партнира Живко Василев на кавал, а водещ ще е Наско от БГ радио. На 31-ви май с удоволствие ще пея на сцената на „Арена Армеец" заедно с DJ Djane Monique, Живко Василев и Петър Рангелов в благотворителния концерт за събиране на средства за Мадарския конник.

V.S.: Благодарим ти, за нас беше удоволствие!
Т.К.: 
А за мен още по-голямо!

   ...


... Теди Кацарова!
... Ритъмът на жената са нейните обувки!
...
Deichmann!

 

More All fashion