Следва

Хартия на живо с Totally Erected

Summertime Dance Explosion Solar 09

мега партита всеки уикенд от 25-ти юли до 10 август с участието на едни от най-големите имена от световната клубна сцена

Events преди 14 години

След супер успешния сезон в Ялта с гостуванията на едни от най-големите звезди на музикалната сцена, заявката за традиционните летни партита на Слънчев бряг Summertime Dance Explosion Solar 09 е повече от обещаваща. Многобройните фенове на електронната музика ще бъдат изкушени от мега партита всеки уикенд от 25-ти юли до 10 август с участието на едни от най-големите имена от световната клубна сцена и разбира се, с нищо не отстъпващите им български колеги DJ Juan Alvarez и Liubo Ursiny.



Откриващото събите ще е на Cacao Beach на 25 юли, а главното действащо лице ще е Pete Tong, пристигащ по покана на организаторите от Solar и радио Нова. Една от най-големите знаменитости в световната клубна музика отново ще взриви българските фенове на Cacao Beach с наелектризиращите си сетове. Невероятният му усет за хитовото звучене го е превърнал в любимец на хиляди почитатели на всички континенти.
Легендарен с предаванията по "BBC Radio 1" като "Essential Mix" и "Essential Selection", заради продукцията на собствения си лейбъл - "FFRR Records", а и с прочутите си сетове на международни фестивали и взривяващите партита в клуб Pacha в Ибиса, където той е резидент дълги години.






Парти вълната ще залее и клуб Bedroom на 31 юли с появата на Robbie Rivera. Отличителното му секси електро хаус звучене буквално бъзпламенява дансингите по целия свят, а едни от най-големите звезди се редят на опашка именно Robbie Rivera да ремиксира парчетата им. Сред тях са Faithless, Madonna, Kylie Minogue, Ricky Martin, Santana, Pink и много други. Върхът на кариерата му е лейбълът му Juicy Music, припознат с продукции от висококачествена хаус, прогресив и електронна музика. А партитата Juicy, като Juicy Miami и Juicy Ibiza, са истински магнит за феновете на електронната музика. Освен като диджей и продуцент, Robbie Rivera намира време и за три радио предавания.






На 2 август Cacao Beach ще бъде потопен в уникалните звуци на един стил, който по никакъв начин не може да се объркан, а именно ‘The Sound of Tiesto’. Най-известният транс диджей и продуцент на електронна музика в света Tiesto идва в България специално за Summertime Dance Explosion Solar 09. Със забележителната си кариера той променя представите на всички за хаус и транс звученето. Tiesto е единственият диджей, който е избиран три пъти поред за най-добър диджей на планетата в престижната класация на списание DJ Magazine. Той е първият диджей, който свири на живо на церемония по откриване на олимпийски игри (в Атина през 2004) и е номиниран за награда "Грами" за албума си Elements of Life през 2008г. Но въпреки главоломния му успех, страстта на Tiesto към музиката я издига над високите отличия.







На 8 август Cacao Beach ще посрещне ежегодния прилив на вдъхновение.
Нюйоркската хаус легенда Victor Calderone отново идва за превърналото се в традиция мега парти. Като продуцент и диджей, той се различава от съвременниците си с непрестанния си стремеж да надхвърли границите на жанра, в който твори и не спира да вдъхновява многобройните си феновете. Превръща се в звезда на денс сцената с невероятните хитове като ‘Give It Up’, ‘Beat Me Harder’ и ‘Resonate’. Всенародният любимец Victor Calderone ще омагьоса за пореден път българските си фенове с типично в негов стил секси и вдъхновено изпълнение, със сетове, които съчетават старото с новото и се простират от трайбъл звученето до минимал техно.






На 15 август музикалната стихия все още ще е във вихъра си.
Закриващото парти за Summertime Dance Explosion Solar 09 е запазено за две звезди, които освен всичко ще миксират заедно - диджей Mark Knight и Martijn Ten Velden. Като отбор те са неповторими и нееднократно са докарвали българската публика до екстаз, като последната им визита бе на връх Нова година в Ялта. Двамата пристигат като представители на един от водещите световни лейбъли за електронна музика Toolroom Records, създаден през 2004 г. от  Mark Knight. Автори на безпорни хитове, всеки от тях се радва на супер голяма популярност и признание от музикалната гилдия. През 2008г. експлозивната кариера на  Mark Knight го изкачва до 42-ро място в престижната класация Top 100 на DJ Mag. Енергичните им сетове, прелитащи през различни стилове, гарантират парти настроението на закриващото парти да се помни до следващото лято.

 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 20 часа

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?