Следва

Trend Report: Плетените кошници

It shopping list: Божествени РОКЛИ за великолепни абитуриентки!

Спомняте ли си за чудесния онлайн шопинг маратон с тема аксесоари, който спретнахме миналата седмица в чест на предстоящите абитуриентски балове...

Shopping преди 6 години

Спомняте ли си за чудесния онлайн шопинг маратон с тема аксесоари, който спретнахме миналата седмица в чест на предстоящите абитуриентски балове? А днес, както обещахме, все на тази вълна, продължаваме с подходящите за повода рокли...

Съсредоточавайки се върху този така важен избор, не бива да забравяме правилата, които споменахме тук , защото те важат в пълна сила, а именно:

- да съобразиш възрастта и повода;
- да се ориентираш какво предлагат наистина добрите търговци като дрехи, аксесоари, допълнения;
- да пожелаеш да приличаш на себе си и на никой друг;
- да ти е удобно;
- да се съобразиш единствено със собствения си вкус, все пак, вече си голяма;
- да не се притесниш, ако имаш тази възможност, да инвестираш малко по-висока сума, особено в аксесоарите, защото качествените аксесоари имат достойнството да стареят качествено - т.е. вечно са модерни и дори да не им се вдига цената /тук включваме и емоционалната/, поне се запазва във времето на прилично ниво.

Несъмнено роклята стои в основата на добрата абитуриентска визия и точно затова представяме няколко подходящи предложения от избрани онлайн дестинации, които да ориентират и дадат идеи за това какво и как в Нощта на бала.

Селекцията ни предлага разнообразни силуети в миди и макси дължини, неутрални тонове, но и още контрастни цветови съчетания, които обаче запазват общия тон елегантен и добре премислен. Включените тук имена варират от хай стрийт брандове, през среден до висок клас изпитани имена в дизайна, като, надяваме се, всеки вкус ще бъде задоволен.

Всичко най-добро в галерията горе>>

More Shopping