Следва

Chanel Resort 2018: Древногръцките богини на Лагерфелд

Trend Report: Плетените кошници

Разглеждайки Instagram страниците на едни от най-изявените в онлайн пространството фешънисти, трудно бихме могли да подминем присъствието на един зараждащ се тренд...

All fashion преди 6 години

Разглеждайки Instagram страниците на едни от най-изявените в онлайн пространството фешънисти, трудно бихме могли да подминем присъствието на един зараждащ се тренд, а именно сламените чанти - кошници. По презумпция, те са от онези вечни елементи, които намират своето приложение всяко лято най-вече заради неостаряващата си привлекателна естетика.

Интересното обаче този път е, че плетените кошници намират съвсем ново амплоа и то в сезон, в който високите градуси дори не са започнали да се задават. Те напълно заменят стандартните дамски чанти на улицата, подобно на модела на от миналата година, който бива носен и днес.

Тя, плетената чанта, влиза в разнообразни стилистични заигравки с екстравагантни силуети като флорални боти на висок ток и грубоват зелен бомбър; смели цветни райета и уютни палта и още много други изпитани, но все пак шантави съчетания. Ние обаче смеем да твърдим, че всъщност най й приляга ежедневната униформа от джинси, оувърсайзд риза, класически тренч и обувки на ток, в чието непринудено настроение, уникалността й изпъква максимално.

More All fashion