Следва

Breathtaker - Pollini

Елегантна церемония в София - стартира SV Fashion Studio

Романтичен стар фонтан...

 

All fashion преди 14 години

Романтичен стар фонтан в лятна градина, пълен догоре с лед и бутилки от най-известната френска марка минерална вода Perrier... Запотени чаши със свеж динен ликьор... Уникален кетъринг за ценители от Brasserie
Това не е началото на вълшебна приказка, а истински детайли от атмосферата на откриването на SV Fashion Studio на 25.06.2009 г. Уникалната за българският пазар full fashion концепция на студиото, което има за цел да предложи пълен набор от услуги, свързани с модата, стайлинга, интериора и дори лайфстайла на своите клиенти, ще бъде подобаващо представена на гостите на партито в четвъртък.

Станимира Янакиева, която е известна не само у нас със своите уникални интериорни кукли ще разхвърля в градината меки възглавнички от новата си home линия. Гирлянди от интериорните „къщовници” ще правят компания на гостите на откриването.

Дизайнерката Вяра Бориславова пък ще представи своята нова концепция за сезона с минималистични и много изчистени модели в черно и бяло, които ще облекат квартет Hypnotic. Каскади от черни балони, стрийт пърформанс на квартета и шоу на певицата Весела Бонева ще отбележат отварянето на фешън студиото.

Рекламните материали са дело на Gamma design.

More from View Sofia

More All fashion