Throwback thursday: Гергьовско агне и как го правим ЯКО: Ути Бъчваров vs. Сандра Алексиева

Гергьовско агне и как го правим ЯКО...

Гергьовден и тази година е на прага на вратите ни и в оставащите дни сме решили да се отдадем на подготовката за празничната трапеза. И понеже ще има още куп други неща за вършене, се спираме на нещо старо, но изпитано. Точно година по-рано приготвихме две страхотни рецепти, споделени ни от двама невероятни майстори на кулинарията, на вкуса на които всички реагират с "ммм" и "може ли още една порция". Затова в следващите редове ви ги припомняме и пожелаваме Весел празник! 


Тя и Той не са сериал, но са убийствено вкусни, освен че са интересни. И двамата са много, като марули, свежи, ухилени и открити хора, които обичат храната повече от повечето други неща. И понеже е Великден, а с какво свързваме този празник, освен с изконните семейни и християнски ценности - ЧЕТИ тук великолепното ни интервю с двойката в живота и изкуството Люба и Стефан, още и с доброто и  вкусно хапване. Затова днес един срещу друг поставяме два пола, два вкуса, два набора умения, две кулинарни шпаги, две тайни, но изпитани рецепти за Великденски гозби

Условието на условната ни кулинарна битка е: "Сготви" ни нещо страшно готино за Великден, но така, че хем да можем да го повторим, т.е. да не е космически сложно, хем да е идея поне изненадващо и крачка встрани от традицията.  

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.