Следва

Nissan Micra, жестока буболечка за велик град като нашия

Алфредо Торес се завърна в Куба с KWIAT

Горещите лъчи на жаркото кубинско слънце, пъстрата смесица от цветове и безгрижно веселие, съчетано с дух на бунтарство в тази екзотична топла страна, вдъхновиха...

All About Life преди 6 години

Горещите лъчи на жаркото кубинско слънце, пъстрата смесица от цветове и безгрижно веселие, съчетано с дух на бунтарство в тази екзотична топла страна, вдъхновиха специална селекция от 12 модела слънчеви очила от колекция KWIAT Exclusive 2017. Темпераментните латино ритми и страстни танци също ни напомнят за пленителната Куба. Магията на тази страна витае и постоянно се усеща около Алфредо Торес, който засне фотосесия с очилата, вдъхновени от родната му страна.

В снимките участваха и сценични партньорки на Алфредо във вихрените латино танци. С много настроение, латино музика, пури и пъстри костюми, съчетани с очила KWIAT, те си направиха емоционално фото-пътешествие до Куба. Артистичен декор за кадрите беше намерен в уютната и също толкова колоритна атмосфера в столичното заведение с кубински акцент La Cubanita.



Различните модели слънчеви очила са създадени така, че с цветовете и формата си да напомнят автентичния колорит на тази латиноамериканска страна. Преобладават моделите в комбинации и принтове тип “хавана” в кафяво, синьо, оранжево и червено, които са и много актуални за годината. В рамките на някои от очилата има брокат, който им придава уникален блясък. В селекцията модели, вдъхновени от Куба, има и такива в нежни розови нюанси, които балансират перфектно с моделите тип „хавана“. Голяма част от моделите са със закръглена форма, което ги прави изключително актуални и модерни. Интересен е двойният мост между стъклата (кръжилата) на 5 от моделите. Той е поставен върху рамките, което придава шик и изтънченост на слънчевите очила. Интересно е и дизайнерското решение с подчертаване на рамката в горната част на стъклата.

Вижте в галерията горе слънчевите очила от колекция KWIAT Exclusive 2017, вдъхновени от Куба.

More All About Life