Следва

На 64 като на 44: Добре, де, как госпожа Макрон не старее?

Подиграха се на Брад Пит и драматичното му интервю

Очевидно изповедта на Брад Пит пред GQ дойде в повече на част от световните журналисти...

Други преди 6 години

Очевидно изповедта на Брад Пит пред GQ дойде в повече на част от световните журналисти.

Голяма част от британски издания и издания отвъд Океана вече излизат със статии, в които осмиват безумното интервю на Брад Пит и кадрите, с които е поместено то.

"Абсурдно е: Брад Пит в Националните паркова на Америка и после драматичен разговор за колко къркал", казват колегите от Guardian.

Други журналисти пък посочват пошлия начин по който 53-годишният актьор е продал емоциите и личния си свят.

"Вадете носните кърпички, защото разлигавеният Брад и неговите "не мога да се понасям, как успях да го направя и подобни ще ви разплачат. Порасни, човече", гласи поредната осмиваща статия.

Преди няколко дни Брад Пит проговори за първи път след драматичната си раздяла с Анджелина Джоли. В интервюто си за GQ той признава, че алкохолизмът му е развалил семейство им и разкрива други лични детайли, които мнозина чакаха да научат.

More from View Sofia

Кой кой е в d:istinkt, Агенцията на годината: Николай Сердаров, Art Director

All About Life преди 1 година

View Sofia пристъпва в царство d:istinkt, PR агенция на годината според BAPRA Bright Awards 2022. d:istinkt обслужва брандове като Lidl, Yettel, Европейски парламент, Европейска комисия, Samsung, Каменица, Клет и др. С тях се работи леко, с удоволствие и споделен нюх, задружно, креативно и много модерно. Зад розово-лилавата компания стои палитра от уникални личности, с които се запознаваме отблизо и с които трудно се разделяме. Те са the d:istinkt creators - всеки от тях създава част от комуникационните продукти, носители на редица световни награди. Следва професионално-лична среща Четвърта...

More Други