Седмичен ХОРОСКОП - 09.05 - 15.05

Astro преди 6 години

ОВЕН 21.03 – 20.04

Представителките на зодия Овен ще имат възможността да пожънат голям успех, към който са се целили от дълго време, или пък да решат проблем, който дълго е създавал множество притеснения. Това ще ви накара да се чувствате много по-добре вътрешно и най-после ще имате време, което ще отделите специално за себе си – лични удоволствия, здраве, страсти…
Жените над 35-годишна възраст ще почувстват на гърба си силата на съдбата, която сега е „раздала картите“ така, че всяко начинание ще завърши във ваша полза.

Вървете смело към желаното си бъдеще в понеделник. Първият ден от седмицата ще бъде прекрасен за вас по множество причини – освен професионалните покорени върхове, ще се радвате и на много романтични мигове. Това ще ви мотивира да работите още по-усилено и устремено за мечтите си.
Във вторник и сряда направете нещо за себе си – дали ще се отдадете на любими занимания, или ще се погрижите за здравето си и добрия начин на живот, е ваше лично решение.
В четвъртък обаче, грижите са изцяло свързани с работа и бизнес. В петък и събота също ще се заемете с неотложими ангажименти – плащане на сметки, отговаряне на мейли и телефонни обаждания…
В неделя обаче си починете заслужено.

Хороскоп

Още от Astro