Седмичен ХОРОСКОП - 09.05 - 15.05

Astro преди 6 години

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Тази седмица ще бъде много непредсказуема за родените под знака на Козирог. Изненадващите събития, които ще ви сполетят, ще имат своя цел – а именно: да помислите сериозно над това какво се случва в живота ви и защо. Какво пропуснахте и какво спечелихте досега? Ако получите правилните отговори, ще знаете как и къде да отидете и точно какво да направите. 
Обърнете внимание на взаимоотношенията си с хора, родени под знаците на Телец или Дева, които ще ви дадат подходящ съвет или ще ви насочат в правилната посока.

В понеделник може да бъдете разочаровани. Тласкани сте в различни посоки, а много хора ще се държат с вас така, сякаш им дължите нещо. Горе главата! Има такива дни, а след понеделник всичко ще стане много по-добро.
Вторник, сряда и четвъртък са пълни с открития, дребни пробиви и отдавна изгубени приятели: странно е как някои отношения могат да се възстановят в точния момент.
В петък и събота имате много енергия и я оползотворявате. Но трябва да проявите известно търпение към някои неща – не всичко започнато ще даде плодовете си веднага.
В неделя ще откриете нова перспектива.

Хороскоп

Още от Astro