Седмичен ХОРОСКОП - 09.05 - 15.05

Astro преди 6 години

РАК 22.06 – 23.07

Младите хора около вас ще играят важна роля в живота ви тази седмица, но мъжкото присъствие ще има специално значение. Тъкмо заради една конкретна мъжка фигура от обкръжението ви ще организирате събиране и ще кроите големи планове.
Ще изпаднете в различни ситуации, свързани с деца и млади хора, родени под знаците на Козирог, Дева или Телец. Каквото и да е събитието, което ще ви свързва с тези хора, то ще има продължение и развитие в по-благоприятна посока. Но нищо няма да се случи толкова бързо, колкото искате. Имайте търпение.

В понеделник отвсякъде ще изскачат изгодни сделки и благоприятни предложения за вас. Но вие няма да загубите нито минута в нещо, за което не сте сигурни, че ще ви доведе до заветната цел, към която се стремите най-много. Вие сте хора със стандарти и сте готови да се откажете от всичко, което е необходимо, за да получите това, което искате. В противен случай, какъв е смисълът?
От вторник до четвъртък акцентът върху малките неща ви осигурява здравословен баланс.
В петък и събота проведете нужните телефонни обаждания, обявете някои дати и почистете дома си. В неделя ще бъдете много по-щастливи, ако имате време за почивка и сте свършили с ангажиментите и почистването.

Хороскоп

Още от Astro