Седмичен ХОРОСКОП - 09.05 - 15.05

Astro преди 6 години

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

За Скорпионите е време за размисъл. Помислете добре за действията си от началото на годината и направете необходимите равносметки. Говорете с хора, родени под знаците на Близнаци, Везни или Водолей и изслушвайте мнението и съветите им – сега такива хора могат да ви отворят очите.
Седмицата предвещава разнообразни приятни събития, свързани с празници, събирания с приятели и разходи за подаръци и организация. Но всичко това само ще ви направи щастливи. 
На работното ви място е възможно известно напрежение. Но каквото и да се случва, приемайте пречките на шега и с усмивка, като избягвате сарказма.

Понеделник не е подходящ ден, за да привличате внимание към себе си. Определени хора (особено важни фигури от работната ви среда) няма да бъдат в никак добро настроение и, ако попаднете в полезрението им в неподходящ момент, може да се окажете невинна „жертва“. Опитайте се да избегнете подобни конфликти.
От вторник до четвъртък ще си прекарвате страхотно! Това ще бъдат скромни, тихи дни, но много очарователни за вас, тъй като ще бъдат стимулиращи и обогатяващи.
Петък и събота също ще бъдат изключително спокойни дни, в които ще постигнете вътрешен мир. 
Неделя ще бъде вълшебна! Излъчвате прекрасна енергия, която ще ви се връща стократно.

Хороскоп

Още от Astro