Седмичен ХОРОСКОП - 09.05 - 15.05

Astro преди 6 години

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12

Тази седмица представителките на зодия Стрелец ще направят няколко посещения и срещи, свързани с решаването на различни проблеми, заплетени въпроси или напрегнати отношения. Това може да ви създаде известно напрежение, но, когато преминете през всичко, ще се чувствате облекчени и много по-щастливи.
Периодът ще бъде много ценен за Стрелците, тъй като ще бъде решаващ за близкото бъдеще. Нови хоризонти и възможности ще се открият пред вас. Остава само да ги грабнете и да проявите достатъчно смелост да рискувате.

В понеделник приключенският ви дух се пробужда, а вие мечтаете само за ваканции и дълги почивки. Може би вече сте направили подобни планове… Каквато и да е причината – вие определено сте на вълна пътуване.
От вторник до четвъртък, колкото повече се заравяте в ежедневието, толкова повече ви се иска вече да сте на самолета. Това може да ви изкуши да пропуснете някои ангажименти, които са изключително важни за вас. Недейте да оставяте задачите си за после – сега имате големия шанс да направите големи промени в живота си. После ще си починете заслужено и както подобава.
В петък и събота вашите приятели са „главните герои“. Ще се забавлявате и смеете много.
В неделя общуването с хората ще бъде най-силната ви страна.

Хороскоп

Още от Astro